Dit is je studie

Snel groeien als professional in de accountancy? Leer belastingregels kennen en jaarrekeningen opstellen. De volgende stap in je carrière zetten? Dan is de Ad Accountancy deeltijd iets voor jou!

eceonomie-management-recht

  • Assistent-accountant

    Als assistent-accountant help je ondernemers op administratief gebied. Hiervoor heb je straks alle kennis én vaardigheid in huis.

    zakelijk
  • Financieel-administratief medewerker

    De bedrijfsadministratie efficiënt inrichten? Dat is jou straks wel toevertrouwd. Je weet aan welke eisen de administratie moet voldoen.

    eceonomie-management-recht

Informatie voor nieuwe studentenStuderen in coronatijd

Door de coronamaatregelen ziet de start van jouw 1e studiejaar er net even anders uit dan normaal. Je volgt bijvoorbeeld vaker lessen vanuit huis, omdat er maar een beperkt aantal studenten op de HAN mag zijn. Als 1e-jaarsstudent krijg jij wel voorrang om zoveel mogelijk lessen te volgen op de campus. Zo kunnen we elkaar leren kennen. Lukt dat niet, dan doen we er alles aan om het online zo goed mogelijk te regelen.

Meer algemene informatie over de start van jouw studiejaar vind je op han.nl/starten-corona.

werken in de hal

In 2 jaar naar je Ad De opbouw van je studie

De opleiding Ad Accountancy duurt 2 jaar. In het 1e jaar maak je kennis met bedrijfseconomie, bedrijfsadministratie en belastingrecht. In het 2e jaar ga je aan de slag met accountancy-vakken als externe verslaglegging en belastingwetgeving. 

Programma

Ervaringen van studentenWaarom koos Youp voor de opleiding Accountancy?

Ervaringen van studentenWat is er leuk en minder leuk aan Ad Accountancy?

De nodige ervaring in huis?

Heb jij ervaring met financiële administratie of fiscaal advies? Dan kun je misschien vrijstellingen krijgen. Meer weten? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.  

Volgende paginaKom goed beslagen ten ijs

Alles wat je wilt weten over de Associate degree Accountancy deeltijd.

docent klas studenten klaslokaal lessituatie, FEM commerciele economie, accountancy