Bram Veenhuizen

Er zijn een heleboel manieren om emissies te reduceren. Of zelfs te laten verdwijnen. Ik streef er altijd naar om onze oplossingen daadwerkelijk te realiseren. Dat geeft heel veel voldoening.

Studenten werken aan waterstofopstelling

Ik houd me bezig met ‘groene mobiliteit’. We willen het klimaatprobleem het hoofd bieden. En ontwikkelen daarom voertuigen met een elektrische aandrijving, waterstofaandrijving of met een duurzame verbrandingsmotor. Dit doen we samen met allerlei partnerbedrijven. 

Een belangrijke missie van mij is om onderwijs en bedrijfsleven bij elkaar te brengen. We laten bijvoorbeeld studentteams begeleiden door professionals uit onze partnerbedrijven. Een geweldige manier om het onderwijs interessanter voor studenten te maken én het onderwijsaanbod up-to-date te houden. 

Over Bram

Expertises

  • Voertuigaandrijvingen
  • Modelvorming
  • Simulatie, Monitoring & Analyse
  • Regel- en besturingstechniek
  • Onderwijsvernieuwing

Het Lectoraat Automotive Research

Ons lectoraat voert onderzoek uit in de driehoek met onderwijs en ondernemingen, waarbij we ook studenten inzetten. Onze onderzoeksmethode is altijd gebaseerd op modelvorming en modelvalidatie door protobouw en testen.  

Studenten in automotive lab streetdrone

Nieuws

werken aan een auto fiat doblo
winnaars RAAK award 2020
automotive testopstelling BMW
Opstelling waterstof meting in Lab-2
Trolleybus Arnhem
Tesla dashboard autonome navigatie
Drie studenten werken aan project

Artikelen

Projecten

Kennispartners en netwerken

HAN AR partners lijst 3. Logo's
HAN AR Partners lijst 2. Logo's
HAN AR partners lijst Logo's

Blijf op de hoogte Abonneer op onze nieuwsbrief

U krijgt maandelijks inzicht in alle activiteiten van ons lectoraat. Lopende onderzoeken, onderzoeksvoorstellen, projecten met studenten of bedrijven en nieuwe kennis over onze focusgebieden Green en Smart Mobility.

Studenten met laptop werken aan streetdrone auto