Videotoetsing.han.nl

Videotoetsing.han.nl is hét inlever- en distributieplatform voor summatieve video- en audiotoetsproducten. Dit platform is geschikt voor de meest voorkomende videoformaten en voldoet aan privacywetgeving en wettelijke bewaartermijnen van toetsen.

videotoetsing logo

Snelle info

Groepsgrootte
Geen beperking

(Leer-)activiteiten
Inleveren en beoordelen

Snelstart mogelijk?
Ja, na instructie 

Toegang
Via een HAN-account 

Positie infrastructuur
Basis

Licenties
Geen beperking

  • Via het dashboard van de videotoetsing server vind je de geuploade video- en audiobestanden.
  • Via het dashboard van de videotoetsing server vind je de geuploade video- en audiobestanden.

Waarvoor gebruik je videotoetsing.han.nl?

Videotoetsing.han.nl gebruik je voor het inleveren van summatieve toetsvideo’s en audiobestanden die door studenten zijn gemaakt en door docenten worden beoordeeld. Alle andere soorten video’s plaats je op video.han.nl

De inhoud van de toetsvideo’s en audiobestanden kan erg variëren. Gesprekken met een cliënt of het uitvoeren van een handeling zijn vaak in beeld gebrachte voorbeelden van videotoetsing. Het videotoetsing platform is ondersteunend voor het toetsproces en wordt doorgaans gebruikt nadat het onderwijsproces is afgerond. 

Het videotoetsing platform voldoet aan privacywetgeving en wettelijke bewaartermijnen. Het geplaatste materiaal kan niet meer gewijzigd of verwijderd worden door de student. De video- en audiotoetsen zijn alleen in te zien, te beluisteren door docenten en student. 

Aan de slag

Meer weten?

Vragen over deze tool of de toolbox?
ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.