HAN Campus Nijmegen, communicatie, klas, presenteren, studenten, college, les, finance, economie

Lectoraat Networked Applications

Digitale innovatie komt met vallen en opstaan

Fouten maken mag, daar leren we van. Allesbehalve een cliché, zoveel werd duidelijk tijdens het symposium 25 jaar praktijkgericht onderzoek IT en Mediadesign. Op 12 oktober kwamen, naast de successen, ook juist de missers in de zoektocht naar digitale innovatie aan bod. Wat en hoe leren we hiervan? Tijdens het symposium blikten een aantal bevlogen ervaringsdeskundigen terug én vooruit. En werd afscheid genomen van René Bakker, lector Networked Applications, die met pensioen ging.

HAN Redactie
13 oktober 2022
84bb7a8e-0cfb-11ee-9846-02565807075b Lector René Bakker houdt zijn afscheidsrede tijdens zijn afscheidssymposium
Lectoraat Networked Applications

HAN-lector René Bakker gaat met pensioen

HAN-lector Networked Applications, René Bakker, gaat op 12 oktober met pensioen. Hij stond aan de basis van het zwaartepunt Smart Region en zette een Technohub en Fieldlab Digital Twinning op. We blikken met hem terug.

HAN Redactie
06 oktober 2022
38e99f22-0cf7-11ee-bfe3-02565807075b René Bakker geeft een toelichting over de Digital Twin tijdens HAN Unexpected
Lectoraat Networked Applications

"Zo leiden we betere professionals in de maakindustrie op"

De HAN lanceert eind juni de Technohub Digital Twin, samen met een aantal bedrijven en het Graafschapcollege. Dankzij de hub worden betere professionals in de maakindustrie opgeleid en kunnen maakbedrijven hun productieproces slimmer inrichten.

HAN Redactie
26 april 2021
285927 De HAN lanceert eind juni de Technohub Digital Twin, samen met een aantal bedrijven en het Graafschapcollege. Weergave van  productiehal Varex te Doetichem.
Lectoraat Networked Applications

Grotere IT-flexibiliteit in de zorg

Debbie Tarenskeen verdedigde met succes haar proefschrift over IT-flexibiliteit in de zorg. Hiermee is ze een van de weinige vrouwen die gepromoveerd is in de informatica. Inmiddels is ze met pensioen, al denkt ze nog niet aan stoppen met onderzoek of werk.

HAN Redactie
17 februari 2021
een arts overlegt met haar leidinggevende.