HAN Infrawall wint Cleantech battle

Een team van 4 studenten Industrieel Product Ontwerpen van de HAN heeft met hun Infrawall de Cleantech Battle 2021 gewonnen. Ook de 2e prijs ging naar de HAN: Mathijs Pieters kreeg hem voor zijn geconcentreerde zonnedak. Op 17 juni streden 5 studenten(teams) met hun innovatieve ideeën op het gebied van schone technologie om de titel.

18 juni 2021
300454 Winnaars Cleantech Battle 2021 (Nico Hoeijmans)

3 HAN-finalisten in finale Cleantech Battle

Een mooie prestatie! Van de 5 ingezonden studentprojecten van de HAN gaan er liefst 3 door naar de finale van de Cleantech Battle 2021. Uit de 14 inzendingen koos de nominatiecommissie 5 finalisten: 3 van de HAN, 1 van Saxion en 1 van Aventus.

04 juni 2021
cleantech battle 2020 winnaar studenten IPO
Industrieel Product Ontwerpen

Hoe duurzaam is een verkeersbord van rijstvlies?

Werken aan innovaties en toepassingen voor het duurzaam inrichten van de buitenruimte. Dit is wat het bedrijf OFN uit Geldermalsen doet in samenwerking met HAN-studenten. Zij werken bijvoorbeeld aan circulaire verkeersborden en een geluidswal die water opvangt.

05 april 2021
288243 Een circulair verkeersbord van rijstvlies gemaakt door OFN in samenwerking met HAN-studenten

De InfraWall: een uniek geluidsscherm

Geluidsschermen zijn nu niet direct spannend. Mooi ook niet. Functioneel zijn ze zeker, vooral langs de snelweg. Studenten Industrieel Product Ontwerpen van de HAN vonden dat dit beter kon. Ze ontwierpen de InfraWall: een multifunctioneel, duurzaam, biobased en circulair geluidsscherm.

19 maart 2021
275462 Weg met landschap

Wandspellen 1e-jaars naar Stichting Benjamin

Tjonge wat zijn 1e-jaars Industrieel Product Ontwerpen toch creatief en nauwkeurig te werk gegaan! Ze hebben het afgelopen semester gewerkt aan prachtige en zeer goedwerkende wandspellen. Normaal gesproken mogen de studenten het eigen wandspel mee naar huis nemen. Deze keer is gekozen voor donatie van de wandspellen aan een heel mooi sociaal doel: Stichting Benjamin.

Erik Rijpstra
17 januari 2020