Wildr wint de Silver Spin Award

Studenten Lora Goudswaard, Jan-Willem Zandvoort, Janine Aalberts, Bram van Woerden en Josephine Li hebben tijdens de Dutch Creativity Awards de Silver Spin, categorie student gewonnen! De jury was het er unaniem over eens: Wildr is wat jongvolwassenen in deze tijd nodig hebben.

07 oktober 2021
335491 Studenten CMD bij de uitreiking van de Spin Awards

Comeniusbeurs voor Guido Crolla

Een gemeenschap waar studenten hun eigen leerroute creëren op basis van persoonlijke signatuur, leiderschap en innovatiekracht. Deze onderwijsinnovatie kan docent Guido Crolla de komende twee jaar toepassen bij de HAN. Voor zijn project ArtiVisual Impact Design ontvangt hij een Comenius Senior Fellow-beurs van 100.000 euro.

09 juni 2021
296684 Guido Crolla ontvang de Comeniusbeurs voor zijn project ArtiVisual Impact Design

College van Bestuur on tour

Op maandagochtend 15 maart bracht het College van Bestuur een bezoek aan de Academie IT en Mediadesign. Het was een eerste bezoek van een tour die het College brengt langs alle 14 academies van de HAN.

15 maart 2021
252448 Student krijgt online onderwijs
Communication & Multimedia Design

Op zoek naar een stage- of afstudeerplek op de Bedrijvenmarkt

De Academie IT en Mediadesign heeft op donderdag 11 maart de tweede online Bedrijvenmarkt georganiseerd. Tijdens deze middag kwamen studenten Communication & Multimedia Design en HBO-ICT in contact met bedrijven om een interessante stage- of afstudeeropdracht te vinden.

12 maart 2021
31623 student kijkt in boek met laptop op schoot