HAN Campus Nijmegen, communicatie, klas, presenteren, studenten, college, les, finance, economie

Ass. Lectoraat Regionale Arbeidsmarkt en Onderwijs

Re-integratie van werknemers verbeteren? Ga vooral samen in gesprek

Samen beslissen: in de zorg wordt het al jaren met succes toegepast. Zorgverlener en cliënt nemen samen een beslissing over een behandeling of zorg. Ook voor werknemers die uitvallen met psychische klachten kan samen beslissen mogelijk de eigen regie verhogen en het re-integratieproces versoepelen.

Merel Reichgelt
20 december 2022
5fd18a72-0cf8-11ee-9fc5-02565807075b Bedrijfskunde deeltijd, studeren, samenwerken, overleggen, praten, hal, Ruitenberglaan 31, 2022
Ass. Lectoraat Regionale Arbeidsmarkt en Onderwijs

Gezond samenwerken rond nieuw concept Healthy Healthcare

Healthy Healthcare kan een nieuwe creatieve oplossing zijn voor professionals in de gezondheidszorg die zich afvragen hoe we de kwaliteitsstandaarden binnen de gezondheidszorg handhaven. En hoe doen we dat als de sector door vergrijzing en beroepsgerelateerde uitval met steeds minder mensen toch goede zorg wil verlenen?Leden van het netwerk van de European Academy of Occupational Health Psychology (EAOHP) kwamen eind maart samen op de HAN Campus in Nijmegen om te discussiëren over Healthy Healthcare. Wat is de bedoeling?

HAN Redactie
08 april 2019
portret Annet de Lange
Ass. Lectoraat Regionale Arbeidsmarkt en Onderwijs

Associate lector Sarah Detaille: 'Werken gaat drastisch veranderen'

Hoe wij werken gaat drastisch veranderen. Dat zegt Sarah Detaille, associate lector Regionale Arbeidsmarkt en Onderwijs. Haar boodschap aan werkgevers en -nemers? Zorg dat je klaar bent voor de toekomst!

HAN Redactie
06 november 2018
portret Sarah Detaille