Vakkenpakketeis Facility Management vervalt!

De vakkenpakketeis van Facility Management vervalt. Dit is een landelijk besluit vanuit het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

421994 Facility Management, foto 7994, docent geeft uitleg aan studenten, les

Met elk profiel toelaatbaar

Tot nu toe was het zo: Mis je vakken als economie, bedrijfseconomie/management & organisatie of wiskunde in je profiel? Dan moet je een instaptoets maken. Maar vanaf komend studiejaar (2023-2024) ben je met elk profiel toelaatbaar. 
Meer weten? Lees dan hier meer informatie. 

Instaptoets en opfriscursus

Heb jij in je profiel vakken als economie, management & organisatie of wiskunde niet gehad? Dan is het slim om een instaptoets te maken voor deze vakken. Je kunt je voorbereiden op deze toetsen via e-learning. ​Ook bieden we de volgende opfriscursussen als je extra goed voorbereid aan je studie wilt beginnen:

  • opfriscursus economie/M&O
  • opfriscursus wiskunde
  • opfriscursus Nederlands

Meer weten over de instaptoets of opfriscursus? Kijk dan hier