Transdiagnostische factoren Eerste bijeenkomst Alumnivereniging Bachelor Vaktherapie

426197 Meisje koopt iets in winkeltje Vaktherapie

De eerste bijeenkomst van de Alumnivereniging Bachelor Vaktherapie wordt op 19 april 2023 gehouden! Het thema van de bijeenkomst is transdiagnostische factoren binnen Vaktherapie. De dag bestaat uit een lezing, een pauzemoment inclusief avondeten, een workshop en uiteraard voldoende tijd om te netwe

Wat houdt de Alumnivereniging Bachelor Vaktherapie in?

Deze alumnivereniging is, in samenwerking met de HAN, opgericht door oud-studenten van de bachelor Vaktherapie. Het doel van de alumnicommissie is om na het behalen van de bachelor samen door te blijven leren, zoals ook beschreven in het nieuwe koersbeeld van de HAN. 

Binnen Vaktherapie zijn er altijd thema's en ontwikkelingen om ons verder in te verdiepen. De ABV biedt daarom nascholingsbijeenkomsten, waarbij accreditatiepunten te behalen zijn. Daarnaast is er ook aandacht voor ontmoetingen met vakgenoten en herenigingen met oud-studiegenoten.  
 

510179 Logo van de alumnivereniging van de bachelor vaktherapie

Voor wie is deze vereniging?

Deze vereniging is opgericht voor alle alumni van de bachelor Vaktherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (voorheen creatieve therapie). Of je momenteel wel of niet werkzaam bent als vaktherapeut is niet belangrijk. Kortom: als alumnus Vaktherapie van de HAN ben je altijd welkom! Wil jij graag vrijblijvend lid worden en op de hoogte blijven van toekomstige activiteiten? Meld je aan!
 
 

Onze eerste bijeenkomst!

Op 19 april 2023 is het zover, de eerste bijeenkomst van de ABV! Het thema van de bijeenkomst is transdiagnostische factoren binnen Vaktherapie. De dag bestaat uit een lezing, een pauzemoment inclusief avondeten, een workshop en uiteraard voldoende tijd om te netwerken.  

Het evenement begint om 14.30 uur en duurt tot 21 uur. Over de inhoud van de dag komt binnenkort meer informatie online. Inschrijven kan tot en met 2 april 2023. Meld je aan!
           

Praktische informatie:

  • Thema: Transdiagnostische factoren 
  • Datum: 19 april 2023 
  • Tijd: 14.30 – 21 uur 
  • Plaats: HAN Nijmegen, Kapittelweg 33 

             
Het doel is om hierna meer bijeenkomsten te organiseren. We hebben daarom bij de eerste bijeenkomst een evaluatiemoment ingebouwd, zodat wij deze uitkomst mee kunnen nemen in ons vervolgaanbod. Heb je nu al inbreng (met betrekking tot transdiagnostische factoren) of een brandende vraag? Neem dan gerust contact met ons op via alumnicommissie.bachelor-vaktherapie@han.nl!