International School of Business viert diversiteit en inclusiviteit met Pride & Dine

Dat wij het belangrijk vinden bij de HAN dat iedereen zichzelf kan zijn en zich welkom voelt is geen geheim. De International School of Business Community (ISB Community) organiseert verschillende evenementen op het gebied van diversiteit en inclusiviteit, waaronder het jaarlijkse Pride & Dine diner.

Regenboogvlag wappert door de bomen

Het Pride & Dine diner wordt jaarlijks gehouden op Coming Out Day. Het is een bijeenkomst waar studenten, docenten en medewerkers van de HAN Coming Out Day vieren. Het diner richt zich op leden van de LHBTIQA+ gemeenschap, maar iedereen is welkom om mee te doen.  

Ook dit jaar was het een geslaagd evenement waar internationale, Nederlandse studenten, docenten en medewerkers van verschillende academies op af zijn gekomen.  

Bij aankomst kon iedereen zijn eigen naamkaartjes schrijven met hun naam en voornaamwoorden als ze dat wilden. Aan het begin van de avond speelden we een spel genaamd "Over de Streep". We noemden 10 uitspraken (bijv. “Ik voelde me veilig bij het uiten van mijn seksuele geaardheid bij de HAN”) en iedereen moest aan de een kant (mee eens of oneens) gaan staan. Het was mooi om te zien dat de meeste deelnemers het eens waren met deze uitspraak. Wij zullen altijd ons best doen om een veilige omgeving te creëren waar iedereen zich veilig voelt en kan zichzelf kan zijn. De avond werd vervolgd met muziek, eten, en het maken van leuke foto's bij de foto booth. Als laatst werd er een prijs uitgedeeld voor de beste outfit.  

Wij blikken terug op de gezellige, open sfeer die tijdens het evenement werd ervaren. 

Wil je meer weten over de ISB Community en onze evenementen? Of wil je een impressie van de Pride & Dine diner? Neem dan een kijkje op onze socials!  

441310 Students relaxing outside
draw-cta-title