Volg een DUO webinar voor ouders

Gaat jouw kind studeren aan het hbo? Daar komt een heleboel geregel bij kijken, denk aan een OV-chipkaart en studiefinanciering. Daarover organiseerde DUO op 29 april een gratis webinar, speciaal voor ouders. Die kun je nog steeds terugkijken.

vrouw luisterd met koffiebeker in hand

Heeft je zoon of dochter zich aangemeld voor een hbo-studie? Top, dan is de grootste stap gezet. Maar er wachten nog een heleboel praktische zaken, zoals de studiefinanciering. Wat komt daar allemaal bij kijken? Dat hoor je in een gratis webinar van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO).

Kijk het webinar terug

Het webinar is inmiddels al geweest, maar je kunt het nog wel terugkijken. In een uitzending van ongeveer drie kwartier krijg je van DUO alle informatie over de studiefinanciering van je kind.

33917 Overlegen en samenwerken

Hoe werkt studiefinanciering?

In oktober organiseerde DUO ook al het webinar ‘Studiefinanciering in het hoger onderwijs, hoe werkt het?’ Klik hier om dat webinar terug te kijken.