We moeten uit onze welvaartsbubbel komen

We moeten uit onze welvaartsbubbel komen en vérder kijken. Koos Wagensveld in gesprek met Joyeeta Gupta tijdens InScience Festival 2020.


Sharing Our Earth

Tijdens de 6e editie van het InScience Festival (11 t/m 22 november 2020) sprak onze lector dr. Koos Wagensveld RA met prof. dr. Joyeeta Gupta (verbonden aan de Universiteit van Amsterdam). Gupta, die in India werd geboren, nodigt ons uit om uit onze welvaartsbubbel te komen en vérder te kijken. Te luisteren naar sterke bewegingen die wereldwijd gaande zijn en de situatie met COVID-19 aan te grijpen om tot wezenlijke veranderingen te komen, waarbij niet meer de armsten de hoogste prijs betalen voor onze welvaart en de klimaatproblemen. Sharing Our Earth!

Terugkijken?

Dat kan via deze link (even naar beneden scrollen tot aan “Big Idea – Joyeeta Gupta”).