11 september online Future of Us

Op vrijdag 11 september vindt de tweede editie plaats van The Future of Us. De HAN is ook dit jaar partner van dit event. Dit jaar in afgeslankte vorm en online, maar toch een mooi programma onder de titel The Future of Us goes digital. Het thema is energietransitie en circulaire economie.

Overzicht werkplekken ICA met studenten

Logo event The Future of Us
The Future of Us

Programma: inspireren en ontmoeten

Op twee ‘podia’ komen inspirerende sprekers aan het woord die innovaties tonen. Tijdens het online event kun je vragen stellen via de chatfunctie en is er mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in de netwerkcarrousel.

Jan Douwe Kroeske gaat op bezoek bij de minor Circulaire Economie van de HAN. Ook wordt de winnaar van de Jan Terlouw Innovatieprijs bekend gemaakt. Kortom de moeite van een bezoekje waard.

Gratis aanmelden

Deelname is gratis en je kunt je aanmelden.