SV Fides presents: Rechten Collegetour met Kees van der Spek

131700 Beeld van bovenaf in auditorium met volle zaal voor presentatie

Leuk dat je interesse hebt in de Rechten Collegetour, waarbij we jou in contact brengen met inspirerende gasten. Op 9 mei ontvangen we Kees van der Spek. Kees is bekend als misdaadjournalist, presentator en podcastmaker.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Nijmegen
Laan van Scheut 10
Nijmegen

Deelname
Gratis (vol=vol)

Wat kun je verwachten Programma

Locatie: F0.70 (Auditorium), Laan van Scheut 10 in Nijmegen

18.45 uur: inloop 

19.15 uur: start collegetour

20.30 uur: einde collegetour

324602 Nijmegen, Laan van Scheut 10, volledig gebouw, punt

MisdaadjournalistKees van der Spek

Kees van der Spek is bekend als misdaadjournalist, presentator en podcastmaker. Hij is te zien bij RTL met het programma 'Kees van der Spek: oplichters aangepakt'. Ook is hij te beluisteren in de podcast 'Partners in Crime'. Door de vele televisieprogramma's die hij alleen of met andere misdaadverslaggevers zoals Peter R. de Vries heeft gemaakt is Kees van der Spek de geschikte persoon om mee in gesprek te gaan over de huidige sociaaljuridische problematiek. 

Ben jij erbij? 

516944 Portret van Kees van der Spek

SV FidesOrganisatie

SV Fides is de studievereniging van de opleiding HBO-Rechten aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. SV Fides zorgt voor verbinding bij al haar leden. Er worden studie gerelateerde activiteiten georganiseerd, zoals rechtbankbezoeken, kantoorbezoeken, een bezoek aan de Centrale Raad van Beroep en de Politieacademie waardoor je de mogelijkheid krijgt om een netwerk op te bouwen. Daarnaast zorgt SV Fides voor ontspanning en gezelligheid waardoor je je medestudenten beter kan leren kennen. Niets is verplicht en alles is vrijblijvend. Kijk op onze website voor meer informatie. 

 

518378 Vierkant logo SV Fides

De collegetour wordt deze editie georganiseerd en gepresenteerd door de collegetourcommissie der SV Fides, bestaande uit Michelle Heuts (links) en Anne Latta (rechts).

 

517463 De twee leden van de organisatie

Heb je vragen of wil je je afmelden?