396690 Economisch domein, event pitstop tankstation 2022

Snel en kosteloos kennis bijtanken? Meld je aan voor de Pitstop kennissessies! Tijdens een Pitstop kennissessie neemt een vooraanstaande spreker je mee in een actueel onderwerp. Op de hoogte blijven? Meld je aan via de bovenstaande link!

Nieuw1e HAN Educatie Pitstop met Geert Kelchtermans en Helma Oolbekkink

Welke leraar ben je of wil je zijn? Hoe zet jij stuurkracht in voor de school? Hoe kunnen we als partners samenwerken op dit thema? Welke opdrachten moeten de onderzoekers van de HAN of het team van Samen Opleiden oppakken om samen verder te groeien? Hoe blijven we samen succesvol opleiden voor het beroep leraar?

Dit zijn zomaar wat vragen die aan kunnen bod komen tijdens de eerste HAN Educatie Pitstop. Hoogleraar Geert Kelchtermans (KU-Leuven)) en Lector Helma Oolbekkink (HAN-Lectoraat Naar een meervoudige professionaliteit van leraren) zijn beide deskundigen op de thema's Professionele identiteit en Stuurkracht van lerarenen. Tijdens deze kennissessie delen ze hun visie en ervaring. Vervolgens praten we graag met elkaar verder in 'De werkplaats' over deze thema's. Wil je hierbij zijn? Je bent van harte uitgenodigd!

259567 Leraar Academische lerarenopleiding primair onderwijs (ALPO) en studenten in de klas

Hoe blijven we als mens relevant in een digitaliserende wereld?Terugblik 1 juni 2022

Op 1 juni besteedde Stefan Renkema aandacht aan Artificial Intelligence versus het menselijk brein.

Onze wereld digitaliseert in rap tempo: in het dagelijks leven bepalen algoritmes steeds vaker wat we waarnemen. Ook ons professionele leven verandert sterk onder invloed van technologie. Hoe moeten wij als mens onszelf ontwikkelen om relevant te blijven in deze steeds technologischer wereld? 

In de kennissessie gaan we onder leiding van salesprofessional en spreker Stefan Renkema dieper in op de kansen die technologie biedt. Ook gaan we aan de slag met een ‘workout voor je creatieve spieren’. Je maakt kennis met een aantal concrete creatieve technieken die je de volgende dag al kunt toepassen. Je zult ervaren dat jouw brein veel meer kan bedenken dan je je in eerste instantie kunt voorstellen.

396858 economisch-domein Event Pitstop benzine pomp muur 2022

SprekerStefan Renkema

Stefan Renkema is een van de twee oprichters van tafelgasten.com en een ervaren trainer en sales professional.
"Je helpt mensen niet door antwoorden te geven maar vooral door vragen te stellen en kennis te delen". In de visie van Stefan Renkema zijn empathie, creativiteit en doorzettings- vermogen cruciaal om als sales professional waarde te creëren. De trainingen (tafelsessies) van Stefan Renkema zijn dan ook gericht op het ontwikkelen van deze skills. Daarin daagt hij deelnemers altijd uit om op nieuwe manieren naar hun eigen vak te kijken. Stefan Renkema heeft zijn professionele ervaring opgedaan van sales binnendienst tot commerciële directie, met name in de IT- en informatiebranche. Daarnaast is hij auteur van diverse salesboeken. Verder is Stefan als hoofddocent sales verbonden aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen. Sinds 2017 is hij tevens directeur opleidingen bij Your Ability.

401595 Stefan Renkema, docent sales, 2022

Contact

HAN Pitstop Academy is collectief initiatief van de academies binnen het economisch domein van de HAN. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan gerust contact met ons op

Telefoons internationaal