396690 Economisch domein, event pitstop tankstation 2022

Snel en kosteloos kennis bijtanken? Meld je aan voor de Pitstop kennissessies! Tijdens een Pitstop kennissessie neemt een vooraanstaande spreker je mee in een actueel onderwerp. Op de hoogte blijven? Meld je aan via de bovenstaande link!

20 juni 2023Ethische dilemma's in tijden van AI

De opkomst van generatieve AI zoals ChatGPT 

Op dinsdag 20 juni 2023 organiseren we weer een Pitstop!

Artificial Intelligence (AI) beïnvloedt ons leven steeds meer, de ontwikkelingen volgen elkaar in razendsnel tempo op. Dit brengt ook belangrijke ethische kwesties met zich mee. 

Tijdens deze inspirerende kennissessie neemt digitaal strateeg Marco Derksen ons mee in de opkomst van generatieve kunstmatige intelligentie en in de ethische aspecten van ChatGPT en soortgelijke AI-tools. 

https://www.han.nl/forms/aanmeldformulier-pitstop-20-juni-2023.xml

Snelle info

Programma

16.00 uur - Ontvangst 
16.15 uur - Opening
16.30 uur - Pitstop seminar
18.00 uur - Netwerkborrel

Locatie

Auditorium HAN
Ruitenberglaan 31
Arnhem

Marco DerksenOver de spreker

Marco Derksen is oprichter/partner van Marketingfacts en strategisch adviesbureau Upstream met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van digitale technologie, innovatie en media. Hij inspireert, adviseert en begeleidt organisaties in de verandering naar de digitale netwerksamenleving.

Sinds 2013 is hij als kerndocent betrokken bij diverse post-hbo en post-academische opleidingen op het gebied van leiderschap bij digitale transformatie.

 

Spreker Marco Derksen

TERUGBLIK 24 januari 20231e HAN Educatie Pitstop met Geert Kelchtermans en Helma Oolbekkink

Welke leraar ben je of wil je zijn? Hoe zet jij stuurkracht in voor de school? Hoe kunnen we als partners samenwerken op dit thema? Welke opdrachten moeten de onderzoekers van de HAN of het team van Samen Opleiden oppakken om samen verder te groeien? Hoe blijven we samen succesvol opleiden voor het beroep leraar?

Dit zijn zomaar wat vragen die aan kunnen bod komen tijdens de eerste HAN Educatie Pitstop. Hoogleraar Geert Kelchtermans (KU-Leuven)) en Lector Helma Oolbekkink (HAN-Lectoraat Naar een meervoudige professionaliteit van leraren) zijn beide deskundigen op de thema's Professionele identiteit en Stuurkracht van lerarenen. Tijdens deze kennissessie delen ze hun visie en ervaring. Vervolgens praten we graag met elkaar verder in 'De werkplaats' over deze thema's. Wil je hierbij zijn? Je bent van harte uitgenodigd!

259567 Leraar Academische lerarenopleiding primair onderwijs (ALPO) en studenten in de klas

TERUGBLIK 1 juni 2022Hoe blijven we als mens relevant in een digitaliserende wereld?

Op 1 juni besteedde Stefan Renkema aandacht aan Artificial Intelligence versus het menselijk brein.

Onze wereld digitaliseert in rap tempo: in het dagelijks leven bepalen algoritmes steeds vaker wat we waarnemen. Ook ons professionele leven verandert sterk onder invloed van technologie. Hoe moeten wij als mens onszelf ontwikkelen om relevant te blijven in deze steeds technologischer wereld? 

In de kennissessie gaan we onder leiding van salesprofessional en spreker Stefan Renkema dieper in op de kansen die technologie biedt. Ook gaan we aan de slag met een ‘workout voor je creatieve spieren’. Je maakt kennis met een aantal concrete creatieve technieken die je de volgende dag al kunt toepassen. Je zult ervaren dat jouw brein veel meer kan bedenken dan je je in eerste instantie kunt voorstellen.

396858 economisch-domein Event Pitstop benzine pomp muur 2022

Contact

HAN Pitstop is collectief initiatief van de academies binnen het economisch domein van de HAN. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan gerust contact met ons op

Telefoons internationaal