studenten in lounge ruimte

Unexpected

Begin met een scan!

Als maakbedrijf een start maken met digital twinning? Change2Twin geeft inzicht! Deze tool laat zien op welke vlakken je met een digitaal ‘zusje’ je product of proces kunt simuleren én verbeteren. Tijdens HAN Unexpected pasten HAN-studenten Change2Twin in sneltreinvaart toe op een staalbedrijf.

HAN Redactie
285927 De HAN lanceert eind juni de Technohub Digital Twin, samen met een aantal bedrijven en het Graafschapcollege. Weergave van  productiehal Varex te Doetichem.
Unexpected

Gezonde leefomgeving: is meten ook weten?

Het lijkt zinvol de gezondheid van een leefomgeving in kaart te brengen. Maar welke tools laat je erop los en welke betekenis hecht je vervolgens aan de data die je vergaart? Enige scepsis is niet verkeerd, zo blijkt in de workshop ‘Gezonde leefomgeving: is meten ook weten?’ tijdens HAN Unexpected.

HAN Redactie
285930 Park met bankje. Zwaartepunt Health
Unexpected

Ervaringen met het spel ‘Random Thinking’

Ook benieuwd hoe een spel helpt creatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken te bedenken? Random Thinking is bedacht en gecreëerd door onze eigen HAN studenten. Met 3 getrokken kaarten die samen een opdracht vormen, wordt jouw creatieve brein geprikkeld!

HAN Redactie
388617 Tim en Fraukje, mede-bedenkers van het HAN Green Office-spel Random Thinking
Unexpected

De grip op je leven verliezen

Een kijker laten voelen wat urgent is, dat doet Grip. De film toont het verhaal van 16 jongeren die de grip op hun leven zijn verloren. Wat kun je dan doen? En wat kun je als buitenstaander daarmee? Maker Joeri Bleumer gaat het gesprek aan.

HAN Redactie
391256 Filmmaker Joeri Bleumer in gesprek over zijn film Grip
Unexpected

De HAN zet vol in op waterstof: óók op de problemen eromheen

De HAN gelooft in waterstof. Innovaties, speciale leerlijnen en samenwerkingsverbanden rondom de energiedrager van de toekomst zijn er volop. Maar wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? En hoe komen we aan voldoende goedopgeleide techneuten?

HAN Redactie
391407 Panel bij het SEE Café op HAN Unexpected slim schoon sociaal
Unexpected

Het spel om jouw creatieve brein wakker te schudden!

Lukt het jou om in 5 minuten een idee te bedenken waarmee je duurzame ontwikkeling een flinke boost geeft? Dat vraagt ‘Random Thinking’ van je. Het spel, gemaakt door studenten van de HAN Green Office, dat jouw creatieve brein wakker schudt! Maak kennis met 2 van de makers lees hun ervaringen.

HAN Redactie
388617 Tim en Fraukje, mede-bedenkers van het HAN Green Office-spel Random Thinking