studenten in lounge ruimte

Omscholen

Omscholen biedt kansen

Het einde van het schooljaar nadert, dan zullen we weer afscheid nemen van een lichting studenten die hun opleiding succesvol hebben afgerond. In een tweeluik zetten we twee studenten die de deeltijdopleiding Werktuigbouwkunde cum laude hebben afgerond in de spotlight. In deel 2: Arnold Bomhof.

Lieneke Makaske
425761 Werktuigbouwkunde, deeltijdopleiding, bachelor
Omscholen

Toffe carrièreswitch dankzij deeltijdstudie CMD

In eerste instantie wilde Michel Brinkman (50) vooral zo snel mogelijk een willekeurig hbo-diploma halen. Als webdesigner en grafisch ontwerper leek een opleiding Communication & Multimedia Design (CMD) het meest logisch. Jarenlang combineerde hij zijn eigen bedrijf met een deeltijdstudie aan de HAN. Resultaat: een vette afstudeeropdracht én een nieuwe baan.

HAN Redactie
399240 Deeltijdstudent CMD Michel Brinkman
Omscholen

"In de techniek is mix van mannen én vrouwen nodig"

‘Zal ik even koffie gaan halen?’ Zeg jij dat ook op dag 1 van je nieuwe baan tegen je collega’s? Denk daar dan even 2 keer over na, zeker als je vrouw bent en in de techniek werkt. Het is een tip die oud-HAN-student Willeke Hendrickx-Evenhuis meekreeg.

HAN Redactie
118571 zonnepanelen met zonsopgang
Omscholen

Omscholen tot software engineer via Make IT Work

De regionale arbeidsmarktvraag naar IT-specialisten op hbo-niveau is groot. HAN University of Applied Sciences komt met Make IT Work tegemoet aan deze vraag.

HAN Redactie
306865 Deelnemer Make IT Work werkt op computer aan coderen
Omscholen

Studeren voor een betere toekomst

Corona deelde rake klappen uit in de branches van Ronald (50) en Annemie (43). Hun werk in de evenementensector en hospitality werd onzeker. Was dit hét moment om de stap te zetten? Corona versnelde hun denk- en beslisproces, en sinds september studeren ze Verpleegkunde aan de HAN.

HAN Redactie
Tamara Taekema loopt door gang dichtbij