Terugblik Educatie Collegetour '21/'22 Ahmed Marcouch

337131 Een foto van Arnhems burgemeester Ahmed Marcouch.

Op 7 december 2021 was Ahmed Marcouch, burgemeester van Arnhem, te gast bij HAN Educatie Collegetour.

Ter gelegenheid van de landelijke Dag van de leraar schreef Ahmed Marcouch: “Wie heeft ons leren lezen? Goed werk, juf! Dank u, meester! De dag waarop ik de eerste letters leerde lezen en schrijven, is één van de belangrijkste van mijn leven. Beste leraren, in Arnhem vertrouwen wij u onze parels toe in de driehoek leerling-ouders- docenten. Sinds onze lessen thuis in coronatijd bewaren wij uw kwaliteiten in ons hart en zit de unieke waarde van uw vak onder onze huid. Fijne #dagvandeleraar en zet 'm op!” 

Een burgemeester met hart voor het onderwijs en voor de Arnhemse jeugd dus en dat maakte deze editie van Collegetour inspirerend. 

Gouden Tip van Ahmed Marcouch: "Ken je leerling!”

Meer weten?

Bekijk de video (vanaf 06:42)