Masterclass AI: Kansen zien en kansen ontdekken

554561 AI sfeerbeeld blauw

Welke mogelijkheden heeft Artificial Intelligence (AI) nu eigenlijk te bieden voor ondernemers? En hoe kunnen ondernemers het als krachtig hulpmiddel inzetten om hun bedrijf te laten groeien, efficiëntie te vergroten en concurrentievoordeel te behalen?

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Nijmegen
Laan van Scheut 10
Nijmegen

Deelname
Gratis - aanmelden noodzakelijk

Het Business Service Center (BSC) en het OndernemersLab Nijmegen (OLN) nodigen je graag uit op de HAN Campus Nijmegen voor de Masterclass AI: Kansen zien en kansen ontdekken. Laat je inspireren tijdens de plenaire sessie door gastsprekers Thomas Lans (Lector Kansrijk Ondernemen) en Chris Willemsen (AI-hub Oost NL). Zij nemen je mee in wat regionale ondernemers nu nodig hebben voor een succesvolle AI-toepassing binnen hun organisatie. Ontdek in één van onze parallelsessies hoe bedrijven in samenwerking met het onderwijs én met vooruitstrevende bedrijven AI-toepassingen hebben geïmplementeerd om nieuwe markten aan te boren en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. 

Programma

  • 15.00 - 15.30 uur Inloop | onder het auditorium
  • 15.30 - 16.15 uur Plenaire opening | auditorium (F0.70)
  • 16.15 - 16.30 uur Loop naar andere ruimtes
  • 16.30 - 17.15 uur Paralelsessies
  • 17.15 - 17.45 uur Borrel | onder het auditorium
554559 BSC event 2022 sfeerimpressie

Ontdek hoe AI jouw onderneming kan veranderen

De wereld zoals we die kennen, is in hoog tempo aan het veranderen en het succes om een bedrijf te laten groeien, efficiëntie te vergroten en/of concurrentievoordeel te behalen ligt in het vermogen om de kracht van AI te benutten. Verken de transformerende kracht van kunstmatige intelligentie (AI) tijdens deze Masterclass. Voor ondernemers en ambitieuze professionals zoals jij, biedt dit programma diepgaande inzichten in de impact van AI op het bedrijfsleven. Duik dieper in de AI-toepassingen die al een stempel drukken op het ondernemerslandschap. Verken real-life cases van bedrijven uit de regio die AI-toepassingen op creatieve en innovatieve manieren hebben toegepast. Krijg waardevolle inzichten van experts op het gebied van AI en ondernemerschap en netwerk met gelijkgestemde ondernemers en bouw waardevolle relaties op.

dd4ddaba-5973-11ee-85ef-024215b4a989 ondernemerslab nijmegen VR-bril
Thomas Lans en Chris Willemsen 

Plenaire opening

AI-toepassingen lijken enorme kansen te bieden voor het mkb, denk aan digitale contentcreatie, het voorspellen van onderhoud, of het nabootsen van bedrijfsprocessen. Maar voor de ondernemers zelf roept het ook direct persoonlijke vragen op: “Waar moet ik beginnen, wat moet ik doen om van enthousiasme naar actie te gaan en wat zijn daarin de essentiële vragen die ik mezelf moet stellen?" In de opening van het event zal Thomas bij deze vragen stilstaan en afloop in gesprek gaan met ondernemers welke (denk)stappen ze daadwerkelijk hebben gezet.

Thomas Lans is lector Kansrijk Ondernemen en één van de initiatiefnemers van het OndernemersLab Nijmegen

 
Chris Willemsen neemt ons mee hoe de AI-hub Oost-Nederland ondernemers helpt hun weg te vinden in het AI-ecosysteem. De hub verbindt en ondersteunt AI-toepassingen voor een beter, duurzamer en gezonder leven. Tijdens de presentatie wordt ingegaan op belangrijke AI-ontwikkelingen, praktijkvoorbeelden en tips voor ondernemers om succesvol aan de slag te gaan met data en AI.

Chris Willemsen is programmamanager bij AI-Hub Oost-Nederland

Welke sessie kies jij? 

Parallelsessies

Na de plenaire opening gaan we door naar de parallelsessie. Het is mogelijk om 1 parallelsessie te volgen. Jouw keuze geef je door in het aanmeldformulier.

HAN Nijmegen
 

Locatie en bereikbaarheid

De Masterclass vindt plaats in het Auditorium op Laan van Scheut 10 in Nijmegen. Parkeren kan in de parkeergarage onder het gebouw. 

324602 Nijmegen, Laan van Scheut 10, volledig gebouw, punt