Het inspiratieplatform  Open Up.. Your Talent!

333567 HAN Open Dag voltijd 2021 2022 header meisje met lichtjes

Open Up.. Your Talent is hét inspiratieplatform van de Academie IT en Mediadesign. Tijdens het jaarlijks evenement Open Up.. Your Talent presenteren onze studenten HBO-ICT en Communication & Multimedia Design met trots de resultaten van projecten waar ze aan hebben gewerkt.

    15 juni 2023
    14:30- 19:00
    Ruitenberglaan 26 Arnhem
    Gratis deelname

Het programma

14.30 - 16.30 uur           Etaleren van projecten aan studenten, docenten, werkveld en de jury

16.30 - 17.00 uur           Juryberaad

17.00 - 17.30 uur           Prijsuitreiking

17.30 - 19.00 uur           Borrel met studenten, docenten en werkveld

DE WINNAARS VAN DE OPEN UP.. YOUR TALENT 2023 AWARDS!

e97768ec-5973-11ee-ade4-024215b4a989 Winnares Open Up.. Your Talent Applaus Award en Inclusive Award 2023

Geslaagde editie Open Up.. Your Talent 2022

Donderdagmiddag 15 juni streden 35 projecten van de voltijd en deeltijdopleidingen HBO-ICT en CMD om de Open Up.. Your Talent Awards. Tijdens de projectenmarkt keken de bezoekers hun ogen uit. Animaties, games, apps, een robot-auto, proces automatisering.. iedere expositie straalde trots uit van de studenten die er weken of zelfs maanden aan gewerkt heeft. Het was de ideale kans om te zien wat de studenten in "huis" hebben!

De Awards

Studenten HBO-ICT en Communication & Multimedia Design presenteren tijdens de markt hun veelbelovende projecten. Een professionele jury beoordeelt het werk en reikt awards uit voor verschillende onderdelen waar ook een geldbedrag aan gekoppeld is.

De Projectenmarkt

Studenten HBO-ICT en Communication & Multimedia Design presenteren tijdens een markt hun veelbelovende projecten. Hierbij een voorproefje van de studentenprojecten

Het Bierverhaal

De eindexpositie van de minor DMP, waarin ik 'Het Bierverhaal' heb ontwikkeld. Het Bierverhaal biedt een geheel nieuwe beleving van bierproeven. Want Het Bierverhaal, maak het proeven speciaal!

484117 Een sfeershot van bier dat verkocht werd op de HAN Kerstmarkt 2022.

Human Nature

Shortfilm gemaakt met miniatuursets over Biodiversiteitsverlies

537818 Winnaar CMD student Sverre tijdens Open Up.. Your Talent

I-Beunez

Een gitaar met liedjes in het fretbord die toonladders en akkoorden op een fretboard laat zien.

235910 Student HAN Pabo Arnhem speelt gitaar en lacht.

FVRVS (Foto Video Registratie en Verkoop Systeem)

Een systeem voor calamiteiten fotograven om foto’s en video’s in up te loaden en te versturen naar bepaalde afnemers/klanten.

234454 null

Projectgroep Alliander BIM2

Data modelleringsvormen onderzoek met koppeling aan Digital Twin Technologie.

03d0e50c-0ced-11ee-84cd-02565807075b LM Lectoraat Logistiek Data science

't Proefplein

't Proefplein is een centraal online platform waarop je recepten kunt verzamelen en je een eigen 'kookboek' kunt samenstellen met behulp van een mappenstructuur.

Nots Groep 1

Captcha Solver door middel van kunstmatige intelligentie

471893 Analyse uitvoeren op een groot beeldscherm

EenmaalAndermaal

EenmaalAndermaal is een volledig functionele veilingwebsite met enkele unieke features. Zo bieden wij de mogelijkheid om een 'thuisveiling' te organiseren waar gasten via hun mobiel kunnen bieden op een fysiek item van de host, die dit op groot scherm in realtime kan laten zien!

Conspiracy AI

Het project richt zich op het ontwikkelen van een AI-model dat in staat is om onderscheid te maken tussen conspiracy theories (complottheorieën) en echt nieuws. Het project omvat het verzamelen van een uitgebreide dataset en het trainen van het AI-model met behulp van technieken zoals natuurlijke taalverwerking (NLP) en deep learning.

227568 Brein, data

OWE WOR P

WOR Project Arnhem 2022/2023 S2, project die door meerdere iteraties gedraaid wordt om een robot autonoom door R26 te laten rijden

VERA

Experimenteel embedded operating system gespecialiseerd in seamless cross-chip distribution en procedural multi-threading, gedemonstreerd met een robot.

Project Data-gedreven werken Gemeente Rheden 2022

Onderzoek naar data gedreven werken voor de gemeente Rheden.

Student assistent AI leerplatform educatieve oplos

Ai-tool dat studenten ondersteuning biedt in het leren ipv chatgpt of andere taalmodellen te gebruiken.

Kamer 8

Het 48 Hour Film Project 2023 in Arnhem is de tweede editie van dit event. Alle 17 deelnemende teams krijgen een genre, prop, line en karakter die in de film verwerkt moeten worden. En dat allemaal binnen 48 uur tijd. Het resultaat is ‘Kamer 8’, een science fiction-thriller. De film past een minimalistische aanpak toe op een ongewoon concept.

One-way Radio

Een project waarin een nog niet bestaand product gemaakt wordt, met alle bijbehorende dieptepunten.

EMOCULTURA

Een animatieseries waarbij verschillende cultuurgebonden emoties uitgelicht worden.

The Fate of The Red Ribbon

Een geanimeerde fantasie-storytelling verhaal uit het Oude China waarin de reis van Yifan en Mei wordt getoond. Tijdens de reis komen ze up en downs tegen. Aan de hand van de animatievideo leer je over de Chinese cultuur.

Momentag

Momentag is a physics-based multiplayer video game where players use grappling hooks to swing and chase each other in futuristic landscapes.

Sticks and Stones

Minor GAME Gather, craft and create your own weapons out of everyday objects and use them to battle your friends! Sticks & Stones is a project from Treefort Studios which is built up from 17 ICT & CMD Students. We've been working on this project for a few weeks and look forward to presenting it to the outside world.

EenmaalAndermaal

EenmaalAndermaal is een volledig functionele veilingwebsite met enkele unieke features. Zo bieden wij de mogelijkheid om een 'thuisveiling' te organiseren waar gasten via hun mobiel kunnen bieden op een fysiek item van de host, die dit op groot scherm in realtime kan laten zien!

490570 Oude mobieltjes die naar stichting Opkikker gaan voor schoonmaak, data wissen, hergebruik van de telefoons of van de onderdelen. Recycling van mobiele telefoons.

OWE WOR P

WOR project Arnhem 2022/2023 S2, project die door meerdere iteraties gedraaid wordt om een robot autonoom door R26 te laten rijden.

449307 Zelfrijdende robot programmeren met microbit tijdens Q-highschool op de HAN

De Oversteek

Een documentaire over de slag om Nijmegen die in de tweede wereld oorlog is gevoerd. Hierbij ligt de focus op de 3 verschillende dagen van 17 september tot 20 september 1944. Van het landen van de parachutes tot het oversteken met boten bij de waal.

462336 Still uit de film The Peacemaker - InScience 2022

HCS Cleaning applicaties (made by XD Toppers)

Opdracht: Ontwikkel een mobiele/tablet-based app voor klanten en medewerkers om het werkproces van HCS detailing te ondersteunen.

389327 Sportkunde applewatch 2022 papendal

NotS Object Detectie

Uitzoeken van werking object detectie door middel van het gebruik van AI. Hieruit is een applicatie gemaakt waarin de gebruiker een afbeelding kan uploaden. De objecten worden dan uit deze afbeelding bekeken en gelabeld.

234462 null

your life - your story

Een film over het thema identiteit!

391256 Filmmaker Joeri Bleumer in gesprek over zijn film Grip

SolarSim

SolarSim is een sandbox physics game van ons zonnestelsel. Je kan planeten manipuleren, vliegen door het zonnestelsel in een spaceship, of zelf je zonnestelsel bouwen!

9919005c-0cfe-11ee-99ea-02565807075b A student watches the game host explain a topic

LogiAction Extension

LogiAction is een applicatie waar magazijn medewerkers verschillende soorten processen kunnen starten en uitvoeren. LogiAction bevat de onderstaande processen die de werkzaamheden van magazijn medewerkers ondersteunen - Goederenontvangst - Inruimen van goederen - Aanvullen van voorraad

494417 Magazijnmedewerker in een magazijn

The land of Mystica (Game voor slechtzienden/blind

The land of Mystica is een audio game zonder visuals die gemaakt is voor slechtzienden en blinden. De game is een gridbased RPG die gebruik maakt van audio signalen en de trillingen van de controller om door de wereld te navigeren. Je komt terecht in de fantasiewereld van Mystica en wordt door je gids, Nova, gevraagd om hun wereld te redden.

244049 Stockfoto auto's in de mist