Lancering gesprekskaarten waarde en welzijn

507916 Gesprekskaartjes waarde van welzijn1

Hoe voer je een betekenisvol gesprek? Een gesprek dat gericht is op de wensen en mogelijkheden van de gesprekspartner. De gesprekskaarten Waarde van Welzijn bieden hiervoor uitkomst. Kom dinsdag 20 juni naar de lancering!

Op dinsdag 20 juni presenteren HAN-onderzoekers Annica Brummel en Erik Jansen, samen met Bindkracht10 projectleiders Fenna Hendriks en Hennie Joosten, de gesprekskaarten Waarde van Welzijn. Tijdens de bijeenkomst leer je meer over het gebruik van de kaartenset, zo kan je meteen met een betekenisvol gesprek aan de slag. Deze bijeenkomst en de gesprekskaarten zijn interessant voor professionals die werken in welzijn, zorg, (loopbaan)ontwikkeling en meer. Deelname kost 25 euro (je krijgt direct een kaartenset mee naar huis). Restitutie is niet mogelijk. Heb je al een kaartenset of schaf je deze liever niet aan? Uiteraard ben je dan ook welkom om deel te nemen aan de bijeenkomst! Stuur dan een mail naar communicatie.amm@han.nl.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Nijmegen
Kapittelweg 33
Nijmegen

Deelname
€25,-

Over het programma

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 20 juni op de HAN locatie Kapittelweg 33 in Nijmegen. Na afloop ben je ook van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een borrel.

  1. 13:30

    Ontvangst & inschrijving

    We ontvangen je in de centrale hal van ons gebouw aan de Kapittelweg 33. Hier ontvang je ook je eigen gesprekskaarten set en staat er een kop koffie of thee voor je klaar. 

  2. 14:00

    Plenaire start

    Plenaire opening met onder andere een welkomst woord door dagvoorzitter Annica Brummel, uitleg over de werkwijze van de gesprekskaart en ervaringen met de gesprekskaarten door Hope XXL en de Gemeente Beuningen. 

  3. 15:00

    Werken met de gesprekskaarten

    In deze proeverij ervaar je hoe de gesprekskaarten werken. Daarnaast worden er voorbeelden gegeven hoe je komt tot een beeld van de buurt. 

  4. 16:30

    Plenaire wrap up

  5. 17:00

    Borrel

Voor wie?

De gesprekskaarten kunnen gebruikt worden bij de volgende typen gesprekken;

  • Persoonlijke ontwikkelgesprekken. Denk aan begeleidingsgesprekken met vrijwilligers of studenten, coachingsgesprekken;
  • Gesprekken in de context van sociale activering. Denk aan buurtwerk, opvoedondersteuning, activiteitenbegeleiding;
  • Algemene verkenningen van de leefwereld. Denk aan wijkgesprekken, onderzoeken rond een specifiek thema, opbouwwerk;
  • Ophalen van verhalen. Denk aan levensverhalen, kwalitatief of narratief onderzoek.

Heb jij deze of vergelijkbare gesprekken in je werk? Dan is deze bijeenkomst geschikt voor jou! Het kan hierbij gaan om individuele of groepsgesprekken.

64f2ca82-0ce6-11ee-b0d5-02565807075b gesprek buiten op bankje

Aanmelden en locatie

Deelname aan de bijeenkomst kost 25 euro. Voor dit bedrag neem je deel aan de bijeenkomst, leer je de ins en outs over de gesprekskaartjes, én krijg je ook je eigen set gesprekskaartjes. Zo kun je in je dagelijkse praktijk aan de slag met wat je geleerd hebt. Meld je aan via het aanmeldformulier. Heb je al een kaartenset of schaf je deze liever niet aan stuur dan een mail naar de organisatie via onderstaande button. Er is plek voor maximaal 75 deelnemers, vol is vol. We organiseren de bijeenkomst op de HAN campus in Nijmegen, locatie Kapittelweg 33.  

31928 Kapittelweg 33 gebouw voorkant

Meer informatie

Heb je vragen over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met communicatie.amm@han.nl. Meer informatie over de gesprekskaarten vind je op han.nl/waardevanwelzijn. Daar kun je de kaartsenset ook los kopen (let op: als je naar de lancering komt, dan krijg je de kaartenset mee en hoef je deze niet los te kopen).