Campustheater Joris Linssen en Caramba

381017 Joris Linssen en Caramba voor de theatervoorstelling van het Campustheater.

Een feestelijke afsluiting van het Campustheaterseizoen. Na het grote succes van vorig jaar komt Joris Linssen terug met Caramba. Nederlandstalige muziek, met een Mexicaans pepertje. Al twintig jaar bestormt Joris Linssen de podia met zijn semi-akoestische band Caramba.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Nijmegen
Kapittelweg 33
Nijmegen

Caramba is avontuur

Een feestelijke afsluiting van het Campustheaterseizoen. Vorig theaterseizoen gemist? Na het grote succes van vorig jaar komt Joris Linssen terug met Caramba. Nederlandstalige muziek, met een Mexicaans pepertje. Al twintig jaar bestormt Joris Linssen de podia met zijn semi-akoestische band Caramba. Deze rasmuzikanten staan bekend om hun vurige spel, aanstekelijke enthousiasme en een flinke portie lef. Zo toerden ze door Mexico, waar ze optraden voor 20.000 mensen in een stadion en gingen ze voor een tv-serie op pelgrimstocht, waarbij ze eten en onderdak verdienden met hun muziek. De vijf amigo’s doen 100 shows per jaar en spelen elke keer alsof hun leven ervan afhangt. Caramba is avontuur, zien is geloven!

Over Joris Linssen en Caramba

Zanger Joris is ook bekend van zijn tv-programma’s Hello Goodbye en Joris’ Showroom, maar is toch vooral die verrassend energieke entertainer, die al op zijn zestiende in de muziek begon. Hij brengt contrabassist Erik van Loo mee, top-accordeonist Marcel van der Schot en gitarist Kees van den Hoogen. Percussioniste Djem van Dijk zweept het publiek op tot grote hoogte met haar pittige percussie en prachtige stem. Een concert van Joris Linssen & Caramba is een belevenis, vol vurig enthousiasme, interactie met het publiek, mooie verhalen en gedreven muzikanten.

Meer over het Campustheater

Cabaret, toneel, muziek en theatercolleges in het Campustheater. Laat je verrassen, ontroeren, amuseren. Volg theatercolleges of maak een voorstelling mee van bekende artiesten in het HAN Campustheater in Nijmegen! 
Het theater is er voor studenten, medewerkers van de HAN. Maar ook belangstellenden van buiten de HAN zijn van harte welkom.

Adres: Kapittelweg 33 in Nijmegen (lokaal C152 of bij grote voorstellingen HAN auditorium)

Mede namens de Academie Mens en Maatschappij, het steunfonds van de HAN en de medewerkers van het Campustheater, wensen we je bijzondere theateravonden.

campustheater