Educatie PRO Informatiemoment Post-hbo Vakspecialist Muziek

Studenten bespelen muziekinstrumenten

Muziek in de klas heeft zoveel waarde. Het draagt op een unieke manier bij aan de ontwikkeling van kinderen. Het bevordert niet alleen de motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling, maar ook de creativiteit en empathie van een kind én het draagt bij aan een positief klassenklimaat.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Online

Vanaf september is het mogelijk om je ook in onze regio te scholen tot vakspecialist muziek. Dit eenjarige traject is bedoeld voor leraren in het basisonderwijs die hun vaardigheden op gebied van muziekonderwijs verder willen ontwikkelen. De opleiding start op 5 september 2023.
 
Wil je graag de nieuwste inzichten van het muziekonderwijs toepassen in jouw klas en school én wil je meer weten over deze opleiding? Op 28 maart van 16.00-16.30 uur organiseert HAN Educatie PRO een online introductie van de opleiding. Maak kennis met de docent, hoor wat je kunt verwachten van de bijeenkomsten en stel al je vragen – live of via de chat. Aanmelden voor dit online informatiemoment kan bij Nicole Ravestein via educatie.pro@han.nl. Vermeld in je mail ‘aanmelding intro muziekspecialist’, dan ontvang je een mail met een uitnodiging voor 28 maart.