Lunchbijeenkomst 28 maart Effectieve communicatie in zorg en welzijn

336233 Afbeelding voor het ZakgeldProject van het lectoraat Versterken van Sociale Kwaliteit met daarop een spaarpot in handen.

Stel je werkt in zorg of welzijn en je hebt een nieuw, relevant project ontwikkeld. Het sluit aan bij signalen in je praktijk en het is met veel verschillende mensen uit de regio doordacht. Dit wordt een succes, dat kan niet anders. Maar helaas…

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Nijmegen
Kapittelweg 33
Nijmegen

Deelname
Gratis

Over het programma

De Werkplaats Sociaal Domein Arnhem en Nijmegen ontwikkelde het ZakgeldProject. Een project met als doel het voorkomen of doorbreken van generatiearmoede. Het project zelf boekte mooie resultaten, maar het bleek moeilijk om een groter publiek te bereiken en dus impact te creëren. Een situatie die vaker voorkomt bij geweldige projecten binnen zorg en welzijn. Een cruciale vraag is daarom: hoe zorg je ervoor dat je de juiste doelgroep bereikt én overtuigt zodat je project kan slagen? Communicatieonderzoekers van de HAN illustreren aan de hand van het ZakgeldProject het belang van doelgroepgerichte communicatie. 

Na deze lunchbijeenkomst heb je handvatten om jouw maatschappelijke project met effectieve communicatie onder de aandacht te brengen van de relevante doelgroep én je weet meer over het ZakgeldProject en de manier waarop je dat in eigen regio kunt vormgeven. 

Programma

 1. 11:00

  Ontvangst met koffie & thee

 2. 11:30

  Plenaire opening: Do’s en dont’s bij doelgroepgerichte communicatie bij gevoelige onderwerpen

  Door: Debra Trampe, associate lector Customer Insights, Daphne Hachmang en Harriët Onderstal, docenten Communicatie en onderzoekers bij het Lectoraat Human Communication Development.

 3. 12:30

  Lunch

 4. 13:15

  Workshopronde 1

  Je hebt keuze uit 2 workshops: 

  • Het ZakgeldProject; handvatten voor jouw regio
  • Effectieve communicatie rondom projecten in zorg en welzijn 
 5. 14:00

  Workshopronde 2

  Je hebt keuze uit 2 workshops: 

  • Het ZakgeldProject; handvatten voor jouw regio
  • Effectieve communicatie rondom projecten in zorg en welzijn 
 6. 14:45

  Meet & Greet

Voor wie?

Deze bijeenkomst richt zich specifiek op professionals in educatie, welzijn, wonen, en zorg die meer impact willen maken. Uiteraard zijn studenten en andere geïnteresseerden ook van harte welkom.

Locatie en aanmelden

We organiseren de bijeenkomst op de HAN campus in Nijmegen, locatie Kapittelweg 33. Deelname aan de lunchbijeenkomst is gratis. Meld je aan via het aanmeldformulier, er is plek voor maximaal 50 deelnemers. 

65860 Kapittelweg 33

Meer weten?

De organisatie van de lunchbijeenkomst wordt gedaan door de Werkplaats Sociaal Domein Arnhem en Nijmegen samen met de Academie Business en Communicatie, de Academie Mens en Maatschappij en de Zorgalliantie. Wil je meer weten over het ZAKGELDproject kijk dan op de speciale projectpagina. Heb je een vraag over de bijeenkomst ? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar communicatie.amm@han.nl.