285927 De HAN lanceert eind juni de Technohub Digital Twin, samen met een aantal bedrijven en het Graafschapcollege. Weergave van  productiehal Varex te Doetichem.

Leer en kom in actie tijdens de digital twin inspiratiebijeenkomst op donderdag 30 maart van 17 tot 20 uur in Doetinchem. Bedrijven uit het Fieldlab Digital Twinning laten zien wat digitalisering en digital twinning kan betekenen voor het efficiënter inrichten van processen in de maakindustrie.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Varex Imaging Nederland
Fabriekstraat 41
Doetinchem

Kennisdeling en vervolgacties

Varex, Hencon en Hyster-Yale – die inmiddels een eerste stap hebben gezet in de wereld van digital twin – delen tijdens deze bijeenkomst hun ervaringen: wat brengt het hen, maar ook belangrijk: waar lopen zij tegenaan?

Daarna is het tijd om zelf actie te ondernemen. U wordt rondgeleid bij Varex in Doetinchem en blikt daarna gezamenlijk op een interactieve manier terug. Wat heeft u gezien en gehoord en waarmee zou u zelf wel of niet aan de slag willen? Enthousiast om na deze bijeenkomst vervolgstappen te zetten?

Het fieldlab Digital Twin verwelkomt bedrijven die nieuwsgierig zijn naar digital twinning en samen willen leren.

Programma

16.30 – 17.00 uur           Inloop bij Varex in Doetinchem
17.00 – 18.00 uur           Het verhaal van Varex, Hencon en Hyster-Yale: wat zijn zij tegengekomen in het traject richting digital twinning?          
18.00 – 18.30 uur           Maaltijd
18.30 – 19.00 uur           Rondleiding Varex / Fieldlab digital twinning
19.00 – 19.30 uur           Interactieve discussie onder leiding van Menno Herkes, projectleider Fieldlab Digital Twinning
19.30 – 20.00 uur           Borrel

Voor wie?

Ondernemers en werkenden in de maakindustrie die kansen willen pakken op het gebied van digitalisering en digital twin. Het maakt niet uit waar uw organisatie op dit moment staat op het gebied van digitalisering.

Contact

Neem voor vragen over deze bijeenkomst contact op met Marij Striekwold via marij.striekwold@han.nl. Direct aanmelden kan via dit aanmeldformulier.

Deze inspiratiebijeenkomst organiseert de HAN samen met haar partners uit het fieldlab Digital Twin (8RHK Ambassadeurs, Varex Imaging, Hyster-Yale, Hencon, Bronkhorst High-Tech, Van Raam, Graafschap College, CIVON, ROC Nijmegen) en RCT-Gelderland (ACT).

Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.

Bij dit event worden foto's gemaakt. Wanneer je aan dit evenement deelneemt, geef je de organisatie toestemming om beelden waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden. Wanneer je niet gefotografeerd wilt worden, dan kan je dit aangeven bij de organisatie.