SAMEN NEXT LEVEL! Is Jong + Oud samen Goud?

Drie verschillende generaties ondernemers aan tafel, allen met verschillende onderliggende drijfveren, ervaring en doelen. Elke generatie is op zijn eigen manier succesvol. Hoe zit dat? En wat kunnen zij van elkaar leren? Meld je aan en leer van deze ondernemers.

Hoe ziet de middag eruit?

Op deze middag staan drie generatie ondernemers centraal. De generatie X, de Millennium en de generatie Z gaan met elkaar in gesprek over tal van onderwerpen die voor ondernemers per tijdsperiode duidelijk anders waren. Denk aan de wijze van financieren (lening vs subsidie), de PR en communicatie (krant, advertenties vs de online media) en de reden waarom je onderneemt (passie vs levensonderhoud vs maatschappelijke waarde creatie).

Of is er juist helemaal niet zoveel veranderd in de loop der jaren voor de ondernemer?

Over deze en andere onderwerpen gaan vier ondernemers onder bezielende leiding van moderator Jesse de Vries, met elkaar in gesprek. Wat zijn de overeenkomsten en verschillen qua ondernemerschap en wat kunnen we van elkaar leren? Welke tips worden er gegeven en voor welke valkuilen willen we elkaar behoeden?

HAN Centrum voor Ondernemerschap, Facility Point Arnhem en Alumniclub Young Business Network presenteren een diverse, leuke en interessante line-up van ondernemers die plaatsnemen aan tafel:

Wil jij je dolgraag laten inspireren door deze drie generatie ondernemers, meld je dan aan voor deze middag op de landelijke Dag voor de Ondernemer 2022! Er zijn geen kosten aan verbonden.

Ook de borrel word je gratis aangeboden door Jeroen Tolmeijer van Facility Point Arnhem.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Facility Point Arnhem
Meander 251
Arnhem