Conferentie Student Als Partner

collegas worden aangesproken door student

In het hbo staat studentparticipatie steeds hoger op de onderwijsagenda. Waarom zou je de mening van studenten ook links laten liggen? Als je luistert naar studenten, laat je zien dat je hun mening belangrijk vindt.

Snelle info

HAN Campus Nijmegen
Kapittelweg 33
Nijmegen

CONCEPT PROGRAMMA

Binnenkort meer over het programma. Maar het wordt zeker interessant voor iedereen die als doel heeft om studenten te betrekken bij het onderwijs dat voor hen gemaakt wordt. Immers zij ervaren het onderwijs en zien, hoe het onderwijs beter zou kunnen aansluiten bij hun (leer)wensen en behoeften. Het wordt een interessant programma met interactieve workshops en gerenommeerde sprekers. Onderstaand een concept programma.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is interessant voor zowel studenten, docenten als beleidsmakers die betrokken zijn bij studentenparticipatie. Zowel MBO/HBO als Universitair.

Een bijdrage leveren? Dat kan!

Wij zijn op zoek naar interessante voorbeelden van studentenparticipatie. Wil je een bijdrage leveren bijvoorbeeld door een workshop te geven of door je best-practice project te presenteren tijdens de lunchmarkt neem dan contact op met: Franka.Janssen@han.nl