Conferentie Student Als Partner, what's in it for us? What's in it for me?

186416 Overleg meedenksessie puzzelstukken

In het hbo staat studentparticipatie steeds hoger op de onderwijsagenda. Waarom zou je de mening van studenten ook links laten liggen? Als je luistert naar studenten, laat je zien dat je hun mening belangrijk vindt.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Nijmegen
Kapittelweg 33
Nijmegen

Deelname
Gratis

PROGRAMMA

Deze dag biedt een interessant programma voor iedereen die als doel heeft om studenten te betrekken bij het onderwijs dat voor hen gemaakt wordt. Immers zij ervaren het onderwijs en zien, hoe het onderwijs beter zou kunnen aansluiten bij hun (leer)wensen en behoeften.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is interessant voor zowel studenten, docenten als beleidsmakers die betrokken zijn bij studentenparticipatie. Zowel MBO/HBO als Universitair.