Vier onze tiende editie International Week Health & Social Studies 2022

231035 International Week Health and Social Studies. horizontaal

Dit jaren vieren de we 10de editie van de 'International Week Health & Social Studies' van 2 tot en met 4 februari 2022. Het thema is "Celebrate". Tijdens deze week delen (gast)docenten en studenten hun internationale ervaringen en kennis op het gebied van zorg en welzijn. Ben jij erbij?

Snelle info

Datum en tijd

Locatie

Veel maatschappelijke vraagstukken houden niet op bij de grenzen. Daarom organiseren de sociale- en zorgopleidingen van de HAN deze internationale week. De activiteiten zijn bedoeld voor de meer dan 2000 tweedejaars studenten en docenten van de opleidingen:

  • Social Work
  • Pedagogiek
  • Vaktherapie
  • Ergotherapie
  • Verpleegkunde
  • Medische Hulpverlening

Leiderschap, mensenrechten, vooroordelen en meerVolg het online programma

Bij het algemene, online programma is iedereen welkom, ook jij! Belangrijke thema’s zoals leiderschap, polarisatie, eenzaamheid, kinderrechten, seriemoordenaars, duurzaamheid, kunst, persoonlijkheidsstoornissen en vooroordelen worden aangesneden. Kom bijvoorbeeld naar de lezing van professor Diederik Gommers, community builder Sander de Kramer of documentairemaker Els van Driel! Bekijk het hele programma op han.nl/internationalweekhss. De voertaal van deze week is Engels.

369963 Spreker op de International Week Health and Social Studies 2022

De vorige editie in beeldAftermovie 2021

Follow us on social mediaInstagram & Facebook

Houd onze social media in de gaten voor de laatste info! #HANIW2022

Instagram. HAN rood icoon op witte achtergrond 400x400 pixels. JPG