International Week Health and Social Studies 2023

International Week Health and Social Studies. horizontaal

Veel maatschappelijke vraagstukken houden niet op bij de grenzen. Daarom organiseert de HAN voor de 11de keer de 'International Week Health and Social Studies'. Van 1 tot en met 3 februari geven deelnemers van over de hele wereld workshops en lezingen over onderwerpen rondom gezondheid en welzijn.

Ook voor jou!Voor wie?

Een groot deel van de activiteiten is bedoeld voor tweedejaars studenten en docenten van de opleidingen:

  • (International) Social Work
  • Pedagogiek
  • Vaktherapie
  • Verpleegkunde
  • Medische Hulpverlening

Er staan echter ook activiteiten open voor breder publiek. Ja, ook voor jou! Neus gerust eens rond door het Engelstalige programma. De international week vindt plaats online en op de Kapittelweg 33, Nijmegen.

264441 Aftermovie International Week Health and Social Studies