De financieel en fiscaal adviseur als change agent?

237747 twee handen met wereldbol en glas met geld en-plant

Deze vraag houdt associate lector Sustainable Finance & Tax Fred de Jong bezig. Tijdens een interactieve webinar neemt hij je mee door de mogelijke antwoorden op deze vraag. Zijn gasten zijn Heidi Leenaarts-Nijhof en Rens van Tilburg.

Sustainable future

Duurzaamheid (sustainability) en meervoudige waardecreatie bepalen de toekomst van ondernemend Nederland. Er ontstaan nieuwe businessmodellen waarin duurzaamheid centraal staat en waarin niet alleen gestuurd wordt op economische waarde, maar ook op sociale en ecologische waarden. Deze transitie heeft grote impact op de rol van de adviseur voor ondernemers en ondernemingen.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Online

Deelname
Gratis

Programma 

Online volgen

Het is een programma met volop ruimte voor interactie. We gaan met elkaar in gesprek over de toekomst van het financieel en fiscaal adviesvak in relatie tot de duurzaamheidsopgave waar het MKB in Nederland voor staat.

  • Sustainability en de praktijk van het MKB in Nederland

Heidi Leenaarts-Nijhof, initiatiefnemer United Economy & circulair adviseur LaBGreen gemeente Amsterdam

  • Hoe draagt de financiële sector bij aan het halen van de sustainability doelen en wat kan er beter?

dr. Rens van Tilburg, directeur Sustainable Finance Lab

  • Wat betekent sustainability voor de rol van de financieel en fiscaal adviseur voor het MKB?

dr. Fred de Jong, associate lector Sustainable Finance & Tax