Pedagogiek en Social Work presenteren

De Week van de Verbinding

Van maandag 7 december tot en met vrijdag 11 december organiseren de HAN-voltijdopleidingen Pedagogiek en Social Work de Week van de Verbinding. Een week vol activiteiten om elkaar te ontmoeten en te verbinden, zowel online als op de campus. We hopen je te zien!

Programma maandag 7 december

Programma dinsdag 8 december

Programma woensdag 9 december

Verbinden met jou - met jezelf dus

Dat klinkt hartstikke hip en van ‘deze tijd’. Maar hóe doe je dat? In deze online sessie van Social Work docent Yvonne van Nijnatten ga je aan de slag met de verbinding met jouw body, mind & heart. Op dinsdag, woensdag en donderdag aan het einde van de dag (16.30-17.30u), zodat je daarna relaxed je avond in kan 😊. Interessant voor studenten, docenten en werkveld Pedagogiek en Social Work. Aanmelden kan via yvonne.vannijnatten@han.nl. Geef duidelijk aan voor welke dag je je aanmeldt. Deze sessie vindt namelijk op dinsdag, woendag en donderdag plaats. De sessies zijn online.      

draw-cta-title

Programma donderdag 10 december

Programma vrijdag 11 december

Volg ons op Instagram

Volg het Instagramkanaal van de Week van de Verbinding om nog meer geïnspireerd te raken en op de hoogte te blijven van al het nieuws. Gebruik de hashtag #weekvandeverbinding om je ervaring met de week te delen. Of tag ons!

draw-cta-title