Starten in februari

Duurt september jou te lang? Met sommige opleidingen aan de HAN kun je al in februari starten. Dat is een lekker begin van het nieuwe jaar!

studeren-op-campus

Waarom in februari starten?

Weet jij wat je wil? Waarom zou je dan wachten tot september? Een groot aanbod deeltijdopleidingen start al in februari! Ga je omscholen, specialiseren of houd je kennis up-to-date en start in februari al met een opleiding.

Het kan ook zijn dat je tijdens het studiejaar gestopt met een andere studie. Of ben je na je eindexamen een paar maanden naar het buitenland geweest. Of dat je al werkt en weer wil gaan studeren of dit juist wil combineren.

Welke opleidingen starten in februari?

Dat kun je in 1 oogopslag zien in onze opleidingszoeker, door startdatum ‘februari 2021’ aan te kruisen. Zoals je zult zien, starten vooral veel deeltijdopleidingen in februari.

Bekijk deeltijd opleidingen 

Bekijk voltijd opleidingen  

Deadline voor aanmelden

Je kunt je tot 1 februari 2021 aanmelden voor een opleiding die in februari start. Valt jouw keuze op een deeltijd- op duale opleiding, dan heb je in die maand een intake bij de HAN. Wordt het een voltijd-opleiding, dan volgt er in februari nog een studiekeuzecheck