Alumni: afgestudeerd aan de HAN

Ben je net afgestudeerd bij de HAN? Of heb je al een aantal jaren werkervaring na de HAN? Maakt niet uit, eens een HAN-ner, altijd een HAN-ner! Dit is de juiste plek om informatie te vinden over jouw oude opleiding.

guus en tom alumni ipo industrieel product ontwerpen

Ontmoet oud-medestudentenAlumninetwerken per opleiding

Oud-medestudenten van je opleiding ontmoeten? Word dan (ook) lid van het alumninetwerk van jouw opleiding. Dat is niet alleen gezellig maar ook een impuls voor je carrière! Een aantal opleidingen van de HAN heeft een alumninetwerk met een eigen website. Andere opleidingen werken nog aan een website of gebruiken sociale netwerken. Elk netwerk houdt je op de hoogte van hun activiteiten. Denk aan reünies, nieuwsbrieven, kennisdagen en netwerkbijeenkomsten. 

30799 groep mensen achter laptop informeel

Nieuws & artikelen

Heb jij je studievoucher al ingezet?

Ben je tussen 2015 en 2019 gestart met een voltijd- of duale bacheloropleiding? En heb je inmiddels je diploma binnen? Vergeet dan niet gebruik te maken van je studievoucher. Dat is een gift van de overheid van ongeveer €2.100,- waarmee je een nieuwe opleiding kunt doen.

128829 GGM K33 kantine rode hoge stoelen studenten

Alumnus Bas Hetjes: 'Ons vakgebied verandert snel'

Wij zijn trots op onze alumni. Waar komen ze na hun opleiding terecht? En waarom hebben ze bepaalde beslissingen gemaakt? Docent en onderzoeker Bas Hetjes vertelt wat zijn masteropleiding heeft opgeleverd op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

243700 automotive medewerker bas hetjes