HAN Campus Nijmegen, communicatie, klas, presenteren, studenten, college, les, finance, economie

Ass. Lectoraat Customer Insights

Lutto rouwverwerkingsapp

Heb je een dierbare verloren? Rouwverwerking kost tijd. Wellicht heb je lotgenoten en hulpverleners nodig om mee te praten. Rouwverwerkingsapp Lutto helpt je bij het rouwproces.

man troost vrouw
Ass. Lectoraat Customer Insights

Betrokkenheidsprofielen en communicatiestrategie

Een informatiebijeenkomst was altijd vrij standaard om inwoners te betrekken bij beleid. Dit vraagt echter om een hoge betrokkenheid en je bereikt er niet alle inwoners mee. Er zijn meer manieren om inwoners te bereiken, zeker online. De gemeenten Utrecht en Overbetuwe wilden hier graag hulp bij.

Student achter laptop met Studielink pagina
Ass. Lectoraat Customer Insights

Communicatie in Smart Mobility (SCRIPTS) 

Slim vervoer betekent veel online contact met de klant en achter de schermen veel afstemmen tussen betrokken partijen. Wat komt daarbij kijken? Het Lectoraat Human Communication Development en het Associate Lectoraat Customer Insights en Online Interactie participeerden in dit project.

Arnhem station scherm met bustijden
Ass. Lectoraat Customer Insights

Meervoudige waardecreatie

Duurzaamheid staat steeds meer centraal in ondernemen. En dat moet ook, want onze huidige manier van produceren en consumeren is niet toekomstbestendig. Daarom zijn niet alleen economische waarde, maar ook sociale en ecologische waarde belangrijk. Hoe stimuleren we meervoudige waardecreatie?

centrum meervoudige waardecreatie, compilatie van stockbeelden 2020