Sollicitatieprocedure

Heb je online gesolliciteerd bij de HAN? Dan ontvang je direct een bevestiging van ontvangst. Op deze pagina lees je hoe we verder gaan; wat je van ons kunt verwachten, en wat wij van jou verwachten.

Een sollicitatiegesprek met 3 mensen

Altijd een reactie  

Maakt je sollicitatie ons nieuwsgierig naar jou als persoon? Dan ontvang je een uitnodiging voor een gesprek. Ook wanneer je niet geselecteerd bent, ontvang je bericht. Afhankelijk van de functie vinden er 1 of 2 gesprekken plaats met een sollicitatiecommissie. Soms maakt een assessment onderdeel uit van de procedure. Als dat zo is, vermelden we dit in de vacaturetekst.  

Arbeidsvoorwaardengesprek 

Wanneer jij met ons in zee wilt en wij met jou, dan is het tijd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Hierin bespreken we de arbeidsovereenkomst en de secundaire arbeidsvoorwaarden van de HAN. Denk aan reiskosten, een fietsregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en nog veel meer. Als alles is afgerond, word jij onze nieuwe collega! 

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Het overleggen van de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Na je arbeidsvoorwaardengesprek ontvang je een e-mail met een link naar de website van de Rijksoverheid. Je ontvangt een VOG als je geen strafbare feiten op je naam hebt staan. De HAN vergoedt de kosten voor jouw VOG. 

Eerlijk, zorgvuldig en met respect 

De HAN behandelt jou eerlijk, zorgvuldig en met respect. We volgen de sollicitatiecode van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsbeleid (NVP). Download hier de brochure Sollicitatiecode.

Stel je vraag

Heb je een vraag over een vacature? Neem contact op met de persoon die we noemen in de vacaturetekst.
Een algemene vraag over werken bij de HAN? De Resourcedesk helpt je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16.30 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 369 10 16