Training Zakelijk Engels

Meld je aan
Startdatum in overleg
Meer informatie ...
Brochure, helpdesk
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod

Startdatum in overleg

Wil je slagen in het internationale zakenleven? Gun je jezelf een voorsprong op de arbeidsmarkt? Zorg dan dat je het zakelijk Engels goed beheerst. Je past je nieuwe vaardigheden direct toe in de praktijk. Volg samen met collega’s de training Zakelijk Engels van het HAN-Talencentrum.

In het kort

  In companyen volledig op maat
  Beschikbaar op ieder niveauafgestemd op de groepsdoelen
  Neem contact met ons opvoor een offerte
  via talencentrum@han.nl of 024 353 03 04

Voor wie is deze training?

Deze training Zakelijk Engels is er voor HAN-medewerkers en externen. Je komt in ieder geval op zakelijk gebied in contact met Engelssprekende mensen. Bijvoorbeeld via uitwisseling, handelscontact of een werkplek in het buitenland. De training bieden we alleen incompany en maken we volledig op maat.

Liever individueel aan de slag?

Wil je individueel werken aan je (zakelijk) Engels? Bijvoorbeeld omdat je een klus in het buitenland gaat doen en je spreekvaardigheid wilt verbeteren? Of omdat je een presentatie gaat schrijven of geven in het Engels? Maak dan een afspraak met onze Taalcoach Engels.

Programma training Zakelijk Engels

De opzet en duur van deze training stemmen we af op de behoeftes van jou en je collega’s. We bekijken van tevoren via een intaketoets wat het niveau van iedereen is. In de training komen alle vaardigheden in een zakelijke context aan bod:

 • lezen;
 • schrijven;
 • luisteren;
 • spreken.

Verdere informatie

Snel antwoord

Vragen over de training, cursus of opleiding?
Stel je vraag aan het HAN-Talencentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 16.30 uur

Liever bellen?

Bellen: 024 353 03 04

Nieuwsgierig?

Of je nu een compleet nieuwe taal wilt leren, je kennis van het Nederlands wilt opfrissen of effectiever wilt communiceren: het HAN-Talencentrum heeft precies de cursus die je zoekt.

draw-cta-title