Training Taalcoach Duits

student gesprek docent
Meld je aan
Startdatum is nog niet bepaald
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder

Startdatum is nog niet bepaald

Je moet een presentatie in het Duits houden. Krijgt buitenlandse zakenrelaties over de vloer. Of gaat werken aan een Duitstalig artikel. Je wilt je Duits verbeteren, maar hebt het druk. Je zoekt dus een flexibele manier. Kies voor 1-op-1 sessies met de Taalcoach Duits van het HAN-Talencentrum!

In het kort

  €125Cursuskosten all-in
  HAN-medewerkers en alumni ontvangen 10% korting,
  per uur
  Flexibele sessiesaf te stemmen met de coach
  Beschikbaar op ieder niveauafgestemd op jouw wensen

Voor wie is de Taalcoach Duits?

De Taalcoach Duits is er voor professionals. Je hoeft geen specifiek startniveau te hebben. Ook zijn er geen vaste cursusmomenten. De coach bekijkt in een intakegesprek met jou waar je nu staat en wat je wilt bereiken. De coaching sessies zijn volledig op maat, zodat je Duits snel een boost krijgt.

Programma Taalcoach Duits

Het programma staat niet vast. Net als het tijdspad. Je richt dit zelf in met je taalcoach. Het traject begint altijd met een persoonlijk intakegesprek. Daarna volg je een aantal flexibele sessies. Bijvoorbeeld enkele uren per week, maand of semester. Je geeft zelf aan hoe vaak je de coach wilt zien. Ook oefen je die dingen die jij lastig vindt. Je coach is een native speaker, zo verbeter je je Duits snel.

Verdere informatie

Snel antwoord

Vragen over de training, cursus of opleiding?
Stel je vraag aan het HAN-Talencentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 16.30 uur

Liever bellen?

Bellen: 024 353 03 04

Nieuwsgierig?

Of je nu een compleet nieuwe taal wilt leren, je kennis van het Nederlands wilt opfrissen of effectiever wilt communiceren: het HAN-Talencentrum heeft precies de cursus die je zoekt.