Training Mondelinge Adviesvaardigheden

studenten leggen uit
Meld je aan
Startdatum in overleg
Meer informatie ...
Brochure, helpdesk
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod

Startdatum in overleg

Je adviseert andere professionals over producten of diensten. Soms gaat dat heel soepel. Op andere momenten lijkt je boodschap niet bij je gesprekspartner aan te komen. Hoe kan je dit beïnvloeden? Je leert het tijdens de training Mondelinge Adviesvaardigheden van het HAN-Talencentrum.

In het kort

  kostennader te bepalen
  HAN-medewerkers en alumni ontvangen 10% korting
  in overlegcontacturen
  zelf in te plannenbijeenkomsten

Voor wie is deze training?

Je basis gespreksvaardigheden zijn in orde. Voor je werk wil je ze graag verbeteren. Zodat je beter kunt informeren, adviseren en overtuigen. Je gaat voor aanvang van de training met je trainer in gesprek. Tijdens deze intake komen je wensen aan bod. Ook kijken jullie samen of de training bij je past.

Programma training Mondelinge Adviesvaardigheden

Deze training maken we zo veel mogelijk op maat voor je. In de training is veel aandacht voor jou, je gesprekspartner en het adviesproces. Daarbij ga je dieper in op verschillende communicatiestijlen. De trainer kijkt naar jouw individuele talenten en valkuilen. Je oefent in verschillende gesprekssituaties en met diverse gesprekspartners. Hiervoor zetten wij een acteur in. Je kunt je eigen casussen inbrengen. Tijdens de gesprekken komen omgaan met zorg en weerstand ruimschoots aan de orde.

Verdere informatie

Snel antwoord

Vragen over de training, cursus of opleiding?
Stel je vraag aan het HAN-Talencentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 16.30 uur

Liever bellen?

Bellen: 024 353 03 04

Nieuwsgierig?

Of je nu een compleet nieuwe taal wilt leren, je kennis van het Nederlands wilt opfrissen of effectiever wilt communiceren: het HAN-Talencentrum heeft precies de cursus die je zoekt.

draw-cta-title