Post-hbo Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

drie personen zitten achter een laptop in een klaslokaal te praten
Meld je aan
De opleiding start een aantal keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Open Avonden
Open Avonden, Meeloopdagen etc.
 • Proefstuderen
  Plan nu een afspraak in

De opleiding start 1 maart 2023

Vergrijzing, flexibilisering en internationalisering. De arbeidsmarkt verandert. Dit brengt uitdagingen met zich mee voor HR-professionals. Hoe hou je medewerkers gemotiveerd? Wat moet je weten over duurzame inzetbaarheid? Leer het tijdens de opleiding Adviseur Duurzame Inzetbaarheid. Meld je aan!

In het kort

  6 maandenDuur8 lesdagen
  13.30-20.30 uurTijdenWoensdagen
  hbo+Niveau
  € 4.450,-KostenVrij van btw, inclusief certificering, catering en avondmaaltijd

Door de overgang naar een nieuw inschrijvingssysteem hebben we helaas te maken met een storing waardoor niet elke aanmelding goed wordt verwerkt. Ervaar jij problemen met aanmelden? Stuur een mail naar ask@han.nl en vermeld daarin je naam, telefoonnummer en vooropleiding. Dan zetten wij jouw aanmelding zo snel mogelijk in gang. Onze excuses voor het ongemak.

Voor wie is de opleiding Adviseur Duurzame Inzetbaarheid?

Werk jij als bedrijfsadviseur, beleidsmanager, arbeidsdeskundige, bedrijfsarts, casemanager of HR-professional? Wil jij jezelf verder ontwikkelen en werken aan duurzame inzetbaarheid? Een volwaardig gesprekspartner zijn als het gaat om inzetbaarheid, verzuim en employability? Dan is deze opleiding de juiste keuze! Bekijk ook de toelatingseisen.

Programma Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

Je kiest voor een opleiding met 8 bijeenkomsten. Je ontwikkelt je in de rollen van inhoudsexpert, adviseur, business partner en praktijkonderzoeker. Voor de rol als inhoudsexpert leer je meer over bijvoorbeeld:

 • vitaliteit;
 • stress en bevlogenheid;
 • werkvermogen; 
 • succesvol ouder worden; 
 • waarde toevoeging.

Je krijgt hierdoor beter inzicht in hoe je ziekteverzuim terugdringt in jouw organisatie. Het zorgt voor vitalere medewerkers, betere prestaties en een effectieve benutting van het arbeidspotentieel. Ook word je gecoacht op jouw persoonlijk leiderschap en adviesvaardigheden.

Ervaringen van anderen

Advies nodig?

Heb je nog vragen over de post-hbo Adviseur Duurzame Inzetbaarheid? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan! Tijdens het gesprek bespreken we of de opleiding aansluit bij jouw verwachtingen, ambities en mogelijkheden. Het adviesgesprek plannen we op een moment dat het jou uitkomt. Bij de HAN, telefonisch of via Teams.

33919 Overlegen en samenwerken

Verdere informatie

StudiekostenVraag het STAP-budget aan!

Schrijf je je in voor de post-hbo Adviseur Duurzame Inzetbaarheid? Dan kun je een STAP-budget van maximaal €1.000,- aanvragen. Het STAP-budget is een subsidie van de overheid waarmee je je kunt blijven ontwikkelen tijdens je loopbaan. Het vervangt de belastingaftrek voor scholingskosten.

Een groep studenten zittend in een hoorcollege zaal te luisteren

Unieke samenwerking met VNG Connect Academy

Meer HR-gerelateerde opleidingenBekijk ons volledige aanbod

Wil jij je nóg verder verdiepen op het gebied van Human Resource Management? Denk dan bijvoorbeeld aan de opleidingen Strategisch HRM of Coach Duurzame Inzetbaarheid. Of kijk op de overzichtspagina HAN Mens & Organisatie.

413274 Post-hbo Bedrijfskunde, pauze, gang, Ruitenberglaan 31, koffie, 2022

Contact

Heb je vragen over deze opleiding? Of kunnen we je helpen met het maken van een keuze? We helpen je graag verder.

Telefoons internationaal