Master Transitie naar Gezondheid en Welzijn
Tijdens de master Transitie naar Gezondheid en Welzijn ontwikkel jij je in 2 jaar tot een change-agent waar veel bedrijven en organisaties behoefte aan hebben. Na het afronden van de master ben je meer dan alleen een talentvolle change-agent. Je bent in staat om op verschillende niveaus bij te dragen aan de gewenste transities.

De opbouw van je studie
De master Transitie naar Gezondheid en Welzijn is een 2-jarige deeltijdmaster. De totale master omvat 60 EC (30 EC per jaar). Je volgt in twee jaar vier cursussen. Je wordt in het eerste jaar direct ondergedompeld in wicked problems om nieuwe werkwijzen bij transities binnen gezondheid(szorg) en welzijn te realiseren.

Programma master Transitie naar Gezondheid en Welzijn
Een overzicht van het curriculum is hieronder per cursus weergegeven.
"Ik werk binnen de ouderenzorg, er is hier veel in transitie. Het zou heel gaaf zijn als mensen uit onze praktijk deze master doen, want dan begint het vanuit de kern, van onderop, en kan dit zich verder verspreiden.”
Toetsing
Met programmatisch toetsen streven we ernaar jouw gehele leerproces te volgen en niet te beoordelen op basis van een momentopname. Het toetsen vindt doorlopend plaats, doordat je gedurende de cursussen feedback (van medestudenten, docenten en stakeholders van het wicked problem) verzamelt. Deze feedback biedt inzicht in jouw kennis en leerbehoeften, die vervolgens de volgende stappen in jouw ontwikkeling bepalen. Kenmerkend voor deze methode is dat de ontwikkeling zich mag uitstrekken over een langere periode, waardoor er tijd is voor jouw persoonlijke groei op jouw eigen tempo.

De docenten
Dr. Lilian Beijer PhD
Leading lector
MsC. Ilse Menheere
Docent coach / lid kernteam
D. Hilly Calsbeek PhD
Docent coach / lid kernteam / lid toets commissieMsc. Marieke Isendam
Docent coach / lid kernteamDr. Lianne Remijn
Docent coach / lid kernteam / lid examencommissie en toets commissie
Praktische informatie
Lees meer praktische informatie over toelatingseisen en aanmelden
