Cursus Duits B1 & B2 [ONLINE]

twee dames kijken elkaar aan
Meld je aan
De opleiding start een aantal keer per jaar
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder

De opleiding start15 maart 2023

Wil je op reis beter Duits spreken? Of je Duits voor je studie of werk flink opfrissen? Verbeter je spreekvaardigheid en haal eindniveau B1/B2. Volg de Taalcursus Duits (B1/B2) van het HAN-Talencentrum.

In het kort

  €469Cursuskosten
  HAN-medewerkers en alumni ontvangen 10% korting, HAN-studenten ontvangen 50% korting
  10 bijeenkomstenverspreid over 10 weken
  2 contacturenper week
  3 uur zelfstudiegemiddeld per week

Belangrijke Update

Onze cursus Duits blijft voorlopig online plaatsvinden. Dat is anders dan je gewend bent. Gelukkig ook weer niet zo heel erg anders, want online zijn er volop mogelijkheden om te leren!  In onze speciale online omgeving heb je namelijk real time contact met je vaste docenten en je klasgenoten. Je spreekt samen, volgt presentaties en maakt samen opdrachten. Op die manier leer je je medestudenten goed kennen!  

We houden dezelfde lestijden, -dagen en contactmomenten aan. De groepsgrootte van de online cursussen wordt wel aangepast. Om de kwaliteit te bewaken, is de cursusgroep niet groter dan 15 cursisten.

Voor wie is deze cursus?

Deze taalcursus Duits is er voor studenten, HAN-medewerkers en externen. Misschien heb je net als de meeste Nederlanders al een basisniveau Duits (rond niveau A2). Dit komt omdat de talen aan elkaar verwant zijn. Ook heb je vast al wat Duits op de middelbare school geleerd. Voor je start met deze taalcursus maak je een digitale toets. Zo bepalen we je taalniveau Duits.

Programma Taalcursus Duits (B1/B2)

Je gaat in deze cursus vooral aan de slag met je spreekvaardigheid. Je werkt aan uitbreiding van je woordenschat en verbetering van je uitspraak. Ook fris je je grammaticale kennis op. Werkwoordsvormen, naamvallen en voorzetsels komen aan bod. Het leren van een taal kan nooit los kan staan van kennis van land en cultuur. Ook hier besteden we in de lessen aandacht aan.

Verdere informatie

Snel antwoord

Vragen over de training, cursus of opleiding?
Stel je vraag aan het HAN-Talencentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 16.30 uur

Liever bellen?

Bellen: 024 353 03 04

Nieuwsgierig?

Of je nu een compleet nieuwe taal wilt leren, je kennis van het Nederlands wilt opfrissen of effectiever wilt communiceren: het HAN-Talencentrum heeft precies de cursus die je zoekt.