Sneller Herstel

Wat is het Centre of Expertise ‘Sneller Herstel’?

Sneller Herstel is een groot en waardevol netwerk van grote en kleine partners en innovatoren en medewerkers van de HAN dat bijdraagt aan het oplossen van actuele, maatschappelijke zorggerelateerde praktijkvragen.

18 oktober 2022
420353 Groepsfoto innovatoren voor website Centre of Expertise Sneller Herstel
Sneller Herstel

Sneller Herstel en het Lectoraat Neurorevalidatie tekenen convenant met Attent Zorg en Behandeling

Het Centre van Expertise Sneller Herstel en Lectoraat Neurorevalidatie van de HAN hebben op 10 oktober een convenant getekend met Attent Zorg en Behandeling. “Wij werken samen met Attent op het gebied van onderzoek om zodoende het Topcare-predicaat voor te bereiden,” vertelt associate lector Neurorevalidatie, Ton Satink.

11 oktober 2022
453923 Ondertekening met Attent. Hans Kerstens, Ton Satink en Wiko Vlasblom

Centre of Expertise Sneller Herstel haalt ZonMw-subsidie binnen

HAN-onderzoeker en innovator Sandra Jellema heeft in samenwerking met sociale wijkplaats BUUR een mooie ZonMw subsidie binnengehaald om kwetsbare ouderen in de Nijmeegse wijk Brakkenstein te kunnen ondersteunen.

04 juli 2022
279072 wijkverpleging-thuiszorg met vrouw thuis
Sneller Herstel

Blijven meedoen na een beroerte

In de eerste periode na een beroerte worden mensen meestal intensief begeleid door een multidisciplinair team van revalidatieprofessionals. Hierna is het vaak aan de cliënt zelf. Maar hoe krijgt deze het voor elkaar om de winst die tijdens de revalidatie geboekt is, te behouden?

25 februari 2022
381829 Promotie Sandra Jellema
Sneller Herstel

Goede voeding belangrijk voor preventie en herstel

De afgelopen jaren is er niet veel veranderd aan het ongezonde voedingspatroon van Nederlanders. Hoogleraar Diëtetiek Marian de van der Schueren vertelt in de nieuwsbrief van ZonMw waarom een blijvende verandering van een voedingspatroon om meer vraagt dan alleen een dieetlijstje.

08 september 2021
132432 studenten bekijken voedingsproducten uit boodschappenmand
Sneller Herstel

Samenwerking versterken op het gebied van innovatie

Het Centre of Expertise (CoE) Sneller Herstel heeft op het gebied van onderwijs en onderzoek al een hechte band met regionale partners. Om nóg meer voor elkaar te kunnen betekenen op het gebied van revalidatie gaat het CoE zich richten op innovatie.

25 februari 2021
33006 meter om enkel heen