Van Schrijfopdracht tot Scheurkalender

Zoek een citaat. Niet zomaar een citaat, maar een citaat dat zorgt voor inspiratie in je werk als pedagogisch professional. Onderbouw waarom dit citaat je inspireert met behulp van passende literatuur. Een opdracht gericht op academische vaardigheden. Hoe levert dat een scheurkalender op?

21 december 2021
Drie studenten overleggen met laptop
Masters

Nederland is 27 Masters in Management en Innovatie in Maatschappelijke organisaties rijker!

Liefst 27 nieuwe masters in Management en Innovatie aan de HAN hebben aangetoond in staat te zijn om impact te realiseren in en tussen organisaties.

23 november 2021
355196 Foto van geslaagde Masterstudenten

De Open Avond van de HAN gaat door

Ook na de corona-persconferentie van 12 november gaat de Open Avond van de HAN door. Overweeg jij om een deeltijd- of duale opleiding te gaan doen bij de HAN? De Open Avond is dé kans om sfeer te proeven en opleidingen te leren kennen, op de campus of online.

15 november 2021
317644 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Onderwijs en Opvoeding op K35.

HAN leidt 20 Zeeuwse zorgprofessionals op

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft de HAN aangewezen om de komende 3 jaar in totaal 20 zorgprofessionals op te leiden in Zeeland. Zij gaan de duale masteropleiding Physician Assistant volgen.

Dorothea Koletsos
20 september 2021
28706 student reanimeert, rest kijkt
Masters

Studievertraging en tóch in september starten?

Wil jij in september 2021 met een studie aan de HAN starten maar heb je nog niet het juiste diploma of certificaat gehaald? Als dat door de coronacrisis komt, kun je misschien voorwaardelijk worden toegelaten. Dan start je toch in september en lever je de benodigde documenten later in.

15 juni 2021
31919 Studenten buiten aan het werk
Masters

Hogescholen introduceren een eigen doctoraat

Vanaf 2022 kunnen studenten aan de hogeschool na hun master starten met een doctoraatstraject: het Professional Doctorate. Dit staat in een plan dat de Vereniging Hogescholen vandaag overhandigt aan minister Van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

09 maart 2021
Afstuderen, graduation ceremony