HAN leidt 20 Zeeuwse zorgprofessionals op

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft de HAN aangewezen om de komende 3 jaar in totaal 20 zorgprofessionals op te leiden in Zeeland. Zij gaan de duale masteropleiding Physician Assistant volgen.

Dorothea Koletsos
20 september 2021
28706 student reanimeert, rest kijkt
Masters

Studievertraging en tóch in september starten?

Wil jij in september 2021 met een studie aan de HAN starten maar heb je nog niet het juiste diploma of certificaat gehaald? Als dat door de coronacrisis komt, kun je misschien voorwaardelijk worden toegelaten. Dan start je toch in september en lever je de benodigde documenten later in.

15 juni 2021
31919 Studenten buiten aan het werk
Masters

Hogescholen introduceren een eigen doctoraat

Vanaf 2022 kunnen studenten aan de hogeschool na hun master starten met een doctoraatstraject: het Professional Doctorate. Dit staat in een plan dat de Vereniging Hogescholen vandaag overhandigt aan minister Van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

09 maart 2021
Afstuderen, graduation ceremony