Ton Satink wordt associate lector Neurorevalidatie

Senior-onderzoeker bij het Lectoraat Neurorevalidatie, Ton Satink, is vanaf 1 januari 2022 associate lector bij dit lectoraat. "Ik heb veel zin om samen met de praktijk, studenten, lectoraten en andere partners te werken aan een betekenisvolle toekomst voor cliënten met neurologische aandoeningen"

09 november 2021
153950 Ton Satink docent onderzoeker ergotherapie neurorevalidatie

Loopbaan Marie-Antoinette Minis bezegeld met Ridderorde

Hoofddocent en onderzoeker ergotherapie Marie-Antoinette Minis ging begin deze week op bijzondere wijze met pensioen. Er lag een mooi programma dat online en offline te volgen was, maar van 1 element wisten maar weinigen: het lintje.

02 juli 2021
304593 Marie Antoinette Minis gaat met pensioen en kreeg tijdens haar afscheid tevens een lintje van de burgemeester van Berg en Dal.
Master Neurorevalidatie en Innovatie

Samenwerking versterken op het gebied van innovatie

Het Centre of Expertise (CoE) Sneller Herstel heeft op het gebied van onderwijs en onderzoek al een hechte band met regionale partners. Om nóg meer voor elkaar te kunnen betekenen op het gebied van revalidatie gaat het CoE zich richten op innovatie.

25 februari 2021
33006 meter om enkel heen