6 tips: zó kom je de coronacrisis veerkrachtiger door

De coronacrisis treft iedereen. Ook studenten hebben het zwaar. Je sociale leven staat op een laag pitje, het onderwijs ziet er anders uit, misschien kun je niet naar je werk en stappen zit er al helemaal niet in. Hoe kom je die pandemie nu door zonder al te veel kleerscheuren? “Werk aan je veerkracht”, zegt associate lector (en ergotherapeut van oorsprong) Esther Steultjens.

10 februari 2021
Studenten in collegezaal met mondkapjes op. Covid19. Corona

HAN hbo postdocpositie voor Rianne van Boekel en Ton Satink

Regieorgaan SIA financiert hbo-postdocprogramma's van 2 jaar voor gepromoveerde docent-onderzoekers in het hbo. De postdocs werken voor 50% in het hbo-onderwijs en doen daarnaast voor 50% onderzoek. De HAN heeft vanuit de regeling 2018 - 2019 onlangs honorering ontvangen voor 4 postdocposities, waaronder die van docent-onderzoekers Rianne van Boekel met de aanvraag 'Pijn op één lijn' en Ton Satink met de aanvraag 'Zelfregie in dagelijkse activiteiten'.

15 februari 2019
studenten praten met docent met ziekenhuisbed
Lectoraat Neurorevalidatie

CVA-thuisrevalidatie: beter thuisherstel na een beroerte

Na een beroerte herstellen mensen steeds vaker thuis in plaats van in revalidatiecentra. Thuisrevalidatie verloopt echter niet altijd efficiënt. Praktijkprofessionals, onderzoekers en studenten van de HAN werken samen in een project om thuisrevalidatie na een beroerte te verbeteren.

20 juni 2018
Ouderenzorg

Nieuwe leerstoel Paramedische Wetenschappen Radboud Universiteit

Philip van der Wees is met ingang van 1 juni 2018 benoemd tot hoogleraar Paramedische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit/Radboudumc. De focus van de leerstoel is 'Waardegedreven paramedische zorg in interdisciplinaire netwerken'.

01 juni 2018
doent heeft been vast tijdens massage