Collegetour IT en Mediadesign

In de Collegetour van de Academie IT en Mediadesign interviewen studenten HBO-ICT en Communication & Multimedia Design inspirerende gasten.

283200 HAN Toekomstfestival themasessie Opbrengst corona en het onderwijs 10

De datum en gast van de volgende Collegetour IT en Mediadesign wordt later bekend gemaakt.

17 juni 2021
 

Erwin van der Zande

Internetpionier, techwatcher, contentmeister, lifestyleblogger; Erwin van der Zande heeft een loopbaan opgebouwd rond nieuwe media en innovatie. Hij is bedenker en hoofdredacteur van techplatform Bright, en presentator van het programma Bright TV. Op 17 juni 2021 was hij te gast bij de eerste editie van de Collegetour. In gesprek met presentator Stef Vergeest vertelt Erwin over hoe hij was als student,  de schaduwkanten van internet, de macht van Apple en waarom hij níet belegt in Bitcoins.

Lees het artikel van SAM

 

294436 Foto Erwin van der Zande voor aankondiging collegetour

A hunch is creativity trying to tell you something

In samenwerking met
 

Studievereniging Xtend

De collegetour IT en Mediadesign wordt samen met studenten van S.V. Xtend georganiseerd. S.V. Xtend is dé studievereniging van en voor CMD & ICT studenten van de Academie IT en Mediadesign.

Wil jij meehelpen met de organisatie van de Collegetour IT en Mediadesign? Word lid van het kernteam!  In het kernteam werk je samen met andere studenten. Jullie selecteren de gast, bedenken de vragen en bereiden het interview voor. Je krijgt een interview training, maar je kunt ook achter de schermen meehelpen aan de organisatie.

32543 cmd studenten in studio 1
Blijf op de hoogte
 

Met de nieuwsbrief IT en Mediadesign blijf je op de hoogte van nieuws en de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderzoek en onderwijs in de academie.

Er is geen omschrijving beschikbaar