studenten in lounge ruimte

Interprofessioneel samenwerken en leren in netwerken

Samenredzaamheid in de eerstelijnszorg

De uitdagingen van deze tijd vragen van de zorg in de eerste lijn anders denken, doen en organiseren. In het project ‘Samenredzaamheid’ van de HAN en Stichting KOH, gaan burgers en professionals samen op zoek. Kunnen taken van de huisarts naar het sociale domein of naar burgers worden verschoven?

verpleegkundige van de thuiszorg controleert met een patient de medicijnlijsten van de apotheek
Interprofessioneel samenwerken en leren in netwerken

Voor gouden driehoek beroepspraktijk, onderwijs en onderzoek

Het boek 'Uit de hoek komen' gaat over verschillende vormen van samenwerken in een netwerk. Het gaat vooral over samenwerken in de driehoek beroepspraktijk, onderwijs en onderzoek. Als alle partijen uit hun eigen hoek komen en van elkaar willen leren, dan kan juist uit die samenwerking een gouden driehoek ontstaan.

Annelies Peters
bijeenkomst wijkatelier lindenholt- aan tafel studente hurkt en geeft uitleg kalenderklok