Bootcampprogramma Toetsconferentie 2022

33135 economie-management-recht, finance, post-it, scrum, overleg, samenwerken, kleuren

Tijdens de bootcamp ga je samen met 3 collega's van je eigen opleiding aan de slag. In een aantal rondes (de warming up, de circuit training en de cooling down) werk je aan eigen plan. Op die manier verlaat je de bootcamp met een concrete opbrengst.

Aanmelden

Alle bootcamps zitten vol. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

Tijdens de bootcamp ga je samen met 3 collega's van je eigen opleiding aan de slag. In een aantal rondes (de warming up, de circuit training en de cooling down) werk je aan eigen documenten, maak je een plan van aanpak en zet je al concrete eerste stappen. Op die manier verlaat je de bootcamp met een concrete opbrengst (bijvoorbeeld een eerste versie van een programma van formatieve leeractiviteiten of een uitgevoerde analyse van de huidige kwaliteit van de toetsing). Voor Bootcamp 2 kun je je ook individueel aanmelden. Meld je aan via de knop boven aan deze pagina.

Liesbeth Baartman

374405 Portret Liesbeth Baartman HAN Toetsconferentie

Linda Jakobs

343416 Portret, onderzoek

Marion van de Wijdeven

372782 Marion van de Wijdeven portretfoto toetsconferentie 2022

Janneke van der Steen

192163 Janneke van der Steen

Wessel Peters