SEE sparks Circularity

Afbeelding voor de Pitstop van 7 maart 2024, HAN Employment. Duurzaamheid, circulaire economie, nieuwe business modellen.

Wat is de ambitie van Nederland op het gebied van circulariteit? Hoe kun jij met jouw onderzoek bijdragen aan deze nationale ambitie? Is het al een integraal onderdeel van jouw manier van werken? Zie je kansen voor subsidie- en samenwerkingsmogelijkheden? Laat je inspireren en praat mee.

Wat is de ambitie van Nederland op het gebied van Circulariteit? Dat staat beschreven in een Nationaal Programma Circulaire Economie en dat gaat verder dan plastic afval recyclen. 

Laat je informeren en inspireren!
Kennis en innovatie voor de circulaire economie wordt gestimuleerd vanuit de landelijke Kennis en Innocatie Agenda (KIA) Circulaire Economie. Het nationaal programma en deze KIA richten zich op de volgende waardeketens: consumptiegoederen, industrie, gebouwde omgeving en kunststoffen. Hoe kun jij met jouw onderzoek bijdragen aan deze nationale ambitie? Is het al een integraal onderdeel van jouw manier van werken? Zie je kansen voor subsidie- en samenwerkingsmogelijkheden?  

Tijdens deze bijeenkomst spreken twee experts, gaan we met elkaar in gesprek en is er tijd voor netwerken.
 
Sprekers
- Bart Volkers, programmamanager van de KIA Circulaire Economie.
- Inge Oskam Lector Circulair Ontwerpen & Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam 
 
Als zwaartepunt Schoon - SEE nemen we het initiatief tot deze bijeenkomst. Iedereen is van harte welkom om mee te luisteren en discussiëren. We leren graag van jou.

Programma 
14:30 welkom 
14:40 Bart Volkers (30 min) 
15:10 Inge Oskam (20 min)
15:30 Break-out sessies (60 min) 
16:30 Wrap-Up en drankje 
17:15 Einde bijeenkomst 

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Arnhem
Ruitenberglaan 26
Arnhem

Deelname
Gratis: graag aanmelden