Masterclass Bio-informatica voor docenten in het VO-onderwijs

e4d23e16-0ce8-11ee-855a-02565807075b bio-informatica student aan het werk

Weet jij al voldoende over Bio-informatica om jouw leerlingen te inspireren én op hun toekomst voor te bereiden? En geef je les in biologie, NLT, informatica, NASK of scheikunde aan het havo of vwo?

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Nijmegen
Laan van Scheut 10
Nijmegen

Deelname
Gratis

Schrijf je in voor de (gratis) masterclass Bio-informatica van de HAN

Als docent kan jij de sleutel zijn die een leerling nodig heeft om zijn/haar toekomst en carrière goed in te richten. Voor veel leerlingen begint dit met een goede studiekeuze. Om de juiste keuze te maken heb je echter wel kennis nodig van de huidige vakgebieden in het werkveld. Ken jij de hbo-studie bio-informatica al? Het is een snelgroeiend vakgebied in de biologie! Steve Jobs voorspelde dan ook: “Ik denk dat de grootste innovaties van de 21e eeuw zullen ontstaan op het kruispunt van biologie en technologie. Een nieuw tijdperk begint.”. Bio-informatica spreidt zich breed uit over bijna alle vakgebieden in de biologie waarbij er met behulp van software een grote winst wordt behaald uit voorspellingen en automatiseringen. De HAN is één van de 3 hogescholen in Nederland die de hbo-opleiding Bio-informatica aanbiedt. Uit diverse onderzoekscijfers is gebleken dat deze studie nog relatief onbekend is onder de studiekiezers. Wil jij ook weten wat bio-informatica inhoudt? 

In het kort

Kun je op deze data niet deelnemen maar vind je het wel interessant om op de hoogte te blijven van nieuwe masterclasses over Bio-informatica? Laat het ons dan weten door te mailen naar pr-atbc@han.nl

Meld je hier aan